Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy hogy annyi esélyem van hogy barátnőm legyen, minthogy Dan Bilzerian szűz?
Mert túl nagy feladatnak éled meg a párkapcsolatot.
Illetve meg vagy ijedve, és gyűjtögeted az indokokat, hogy miért biztonságosabb, ha meg sem próbálod, mert ezt a rosszat jobban ismered, mint a párkapcsolat bizonytalanságát. Sztem ne latolgasd az esélyeid, ne foglalkozz ezzel a véleményeddel, hanem csak azért is próbálkozz. Nyavalyogni könnyű és kényelmes, de te meg egy férfi lesz valaha, aki erős :-) úgyhogy hajrá :-)
42F
20 plasztikai műtét? Elefántember vagy vagy mi? :D Szerintem tuti, hogy eltúlzod a dolgot (én még olyan embert nem láttam, akinek egyáltalán műtétre lett volna szüksége és nem súlyos beteg/balesetben megsérült).
Magasságra meg megoldás lehet egy enyhén magasított cipő (vannak olyanok, amelyek dobnak rajtad legalább 5 centit és egyáltalán nem feltűnőek) + egy megfelelő frizura (az is dobhat legalább 2-3 centit) + rendesen kihúzod magad, de akár nyújtógyakorlatokkal is próbálkozhatsz (ha a magasságon nem is, a tartásodon javíthatnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!