Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor nagyon szerettem volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor nagyon szerettem volna barátnőt, minden próbálkozásom elutasították. Amióta a hobbimnak, a céljaimnak élek, és észre se veszem a nőket, azóta tapadnak rám, de miért?

Figyelt kérdés

nem mondom magam se jó se rossz srácnak olyan átlagos vagyok

évekig nagyon szerettem volna barátnőt, de nem úgy, h izzadságszagúan erőltettem az ismerkedéseket, hanem nagyon hiányzott volna magam mellé egy kedves lány, akivel a nehéz éveimben kitartottunk volna egymás mellett, szóval ne gondoljatok arra, h ráerőltettem volna magamat a lányokra, csupán nem volt az életem fenékig tejföl, és én úgy láttam, h ez nem volt szimpatikus a lányoknak

például amikor 18 évesen mindenki elment bulizni, nyaralni, addig én 12 óráztam egy étteremben, másnap meg vizsgáztam, kövi napon másik munkahely, ott is 10 óra, másnap tanfolyam, stb. a volt osztálytársaim kivétel nélkül nyáron mind elhúztak családdal vagy haverokkal nyaralni

amikor lelki támaszra lett volna szükségem (elvesztettem édesapámat, édesanyám belebetegedett és rá másfél évre ő is itt hagyott, iskolák tanfolyamok mellett két munkahelyen is dolgoztam egyszerre, próbáltam nem a szomorúságra gondolni, mégis rengeteget sírtam egyedül), nehéz időket éltem soha senki nem állt mellettem, akinek kiönthettem volna a szívem, hanem mindent magamba fojtottam, nem volt kivel megosztanom az életemet, mindent egyedül oldottam meg

most hogy 26 évesen nagyjából sínre került az életem, nagyjából megoldódtak a problémáim, így már vonzó vagyok a nőknek, de én ezt nagyon igazságtalannak tartom és nehéz túllépnem....

olyan furcsa érzésem van, h nem tudok ezzel a hirtelen nyakamba szakadt női szimpátiával mit kezdeni és amikor valakin észreveszem, h közeledne felém, azt tisztelettel, kedvesen, kulturáltan elutasítom

szidjatok le, nem tudom mi bajom van:/

2015. jún. 11. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
van 1 mondás ne görcsölj rá jön az magától
2015. jún. 11. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Bizonyos értelemben változtál, fejlődtél, hiszen vonzóbb lettél mások számára. De a kapcsolati problémák még adottak, lehet, hogy egy jó társsal együtt ebben is tudnál fejlődni. Ezeket a lányokat nem "büntetheted" a régiekért, bár végső soron nem őket "bünteted".
2015. jún. 11. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert nem szívesen ismerkednek az emberek egy búbal b*szott személlyel, mindegy milyen nemű az alany. Ilyen egyszerű. A depresszió nagyon nagy negatívum társkereséskor.
2015. jún. 11. 20:10
 4/7 Bence_ ***** válasza:

"nagyjából sínre került az életem, nagyjából megoldódtak a problémáim"

Mert most sokkal jobban nézel ki, kisugárzásod jobb.

2015. jún. 11. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy így alakult az életed! :(

Minden jót és sok sikert kívánok!

2015. jún. 12. 08:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért érzed így,mert már tapasztaltál.

Tudod milyen volt az amikor kerested őket,és ők mégis lesz@rtak téged.

Megnyugtatlak ,később sem lesz jobb. A nők öntörvényű ösztönlények,és csak a saját boldogságuk/sértődésük számít.

Hiába mondják,hogy ,de nem így van...DE így van.

Lesz majd párod,megtaláljátok egymást,szeretni is fogjátok egymást,később akár család gyerek is lehet.

DE rá fogsz jönni,nem most majd évek múlva hogy igazam volt,amikor sok év után akarnak majd lelépni egy rakás kitalált kifogással. . .

2015. jún. 12. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Most egy lányt, akivek most ismerkedsz kár büntetni azokért, akik nem foglalkoztak veled korábban. Ez akkora ordas hülyeség már ne is haragudj.Teljesen felesleges elutasítani őket, mert akkor meg az lesz a bajod, hogy itt vagy rendben az életed, mégse kellesz senkinek évek óta. Dolgozd már fel.
2015. jún. 12. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!