Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnátok engem vigasztalni?
Húsz éves, életkoromhoz képest művelt és okos egyetemista vagyok lány vagyok. Most kaptam e-mailt arról, hogy felvettek nyárra egy jó nevű céghez dolgozni. Ezen kívül két munkahelyem is van, saját magamat tartom el. Nem panaszkodhatok.
De. Annyira magányosnak érzem magam, hogy megpusztulok. Az a férfi, akit aktuálisan szeretek, most éppen minden bizonnyal egy másik lánnyal van együtt.
Méh soha nem volt igazán komoly kapcsolatom. Nem találtam még senkit, akivel kölcsönösen szerethettük volna egymást. Néha belemegyek az alkalmi játszadozásba, de őket sem kaphatom meg teljes egészében. Mert nem szeretnek. Úgy érzem, hogy vénlányként fogok meghalni.
Ne aggódj,lesz még rosszabb is.
Van akinek a fele sincsen meg és szintén nincs senkije sem.
Nem szabad rágörcsölni,attól még nem lesz jobb.
A srácot meg felejtsd el.
Ez semmi!
Nálunk tegnap a jég leverte az összes virágszirmot szinte az összes virágról, k**úrvára elkeseredtem! Nagyon dühít és még reggel is tiszta jég volt a kert, el sem olvadt....hát és az utak, hát az katasztrófa. A szomszéd sóderét meg elmosta a víz teljesen az egészet mind a 3 köbmétert.
nem fogsz vénlányként meghalni:) minden nap fejleszd képességeid:) Ez engem mindig megnyugtat...
Illetve nyugodj meg, attól biztos megnyugszol:)
Ha teszel azért, hogy legyen akkor lesz párod.
Fejlesztheted is magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!