Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy vállalkozóké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy vállalkozóként csak anyagias nőket fogok ki ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Időm nem sok van személyes ismerkedni, így marad a net.

A társkereső oldalakon akr ha csak egy képből látszódik hogy az illető jobb körülmények között él, azonnal privát üzenetek hada lepi el.

Ezzel az a baj, hogy egyfajta nők írnak csak, akik a pénzt látják egy születő kapcsolatban.

Próbáltam kirakni csak olyan képet, ahol egy fal mellett állok, de akkor meg a személyes találkozásoknál bukott ki a dolog, és a csajok viselkedése megváltozott egyből mikor kiderült, hogy nem alkalmazott vagyok.

Kedves lányok és nők!

Miért ilyenek azok, akik a társkeresőn így viselkednek?

2015. jún. 10. 16:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Hasonló ember hasonlót vonz. Ezek szerint az ilyen nők illenek hozzád. Most mondjam azt, hogy megérdemled?:D
2015. jún. 10. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem Te irsz ra a szimpatikus lanyokra es ugy ismerkedsz. Kulonben biztos felreerted a lanyokat, mert szerintem egyiket sem erdekli a penzed, hanem csak meg szeretnenek ismerkedni veled. Biztos nem illetek ossze, megsem tetszenek es akkor ezzel magyarazod hogy nem sikerul osszejonnod egy lannyal sem. Kulonben is amelyikben majd szerelmes leszel nem fog erdekelni a penz teged sem. Ha pedig tenyleg rengeteg penzed van, es tetszik is a lany akkor meg miert aggodsz ezen, koltsel ra azt kesz.
2015. jún. 10. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Nálam pont az ellentéte volt. Interneten ismerkedtünk meg, nagyon szimpatikus volt, úgy éreztem mintha kicsit már ismerném. Egy ideig csak email-eztünk, utána skype-oltunk, teljesen odáig meg vissza voltunk egymástól. Aztán találkoztunk, és elvitt mindenféle drága helyekre, sőt, már az első alkalomkor akart adni egy mobilt, hogy majd azon hívhat ingyen. Sétáltunk a bevásárlóközpontba, megláttam egy 50.000es kabátot a kirakatban és nagyon megtetszett. Azonnal meg akarta venni nekem, de nem engedtem. Nehogy már. Engem ne akarjon senki megvásárolni. Egy ideig találkozgattunk, állandóan próbált traktálni a drága éttermekkel és a drága kütyüievel, de minden találkozás után én éreztem rosszul magam, mert tény és való, hogy mindent ő fizetett (pedig csak egy egy kávét engedtem meg neki). Úgy éreztem ha mindezt elfogadnám, tartoznék neki, mert tudtam, hogy én ezt nem tudnám sehogy sem viszonozni, maximum természetben, de nem vagyok az a fajta. Szakítottunk, mert végül frászt kaptam amikor rájöttem hogy stukkert hord magánál (engedély ide vagy oda) mert fél hogy lelopják a drága órát a karjáról. Na abból én nem kértem.
2015. jún. 10. 18:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem randira hívd egy szolidabb helyre,és menj el gyalog,vagy bicajjal,busszal...stb.. Drága hobbikat ne említs, ha sokat utazol,akkor mond azt,hogy alig-alig tudsz eljutni évente max. 1-2 helyre. Mit dolgozol?mond azt ,hogy beosztott vagy, vagy főnök,nem kell tudnia,hogy a magad főnöke vagy. ilyen kegyes hazugságokat próbálj elejteni,jobbat nem tudok.

Ne vegyél fel ékszereket,max. egy ezüst nyaklánc. Szerintem kerüld a drága órákat. Hátha. Próbálkozz ezzel,hátha.

2015. jún. 10. 19:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Probalj meg eloben ismerkedni.

Vagy, ahogy tobben irtak itt, egy darabig ne mutasd, hogy hogy allsz anyagilag.

Amugy nem is ertem az ilyen noket. Engem nem a penz erdekelne, hanem vállalkozoi otletek vagy tippek, de csak, mert erdekel a tema. :D

2015. jún. 10. 23:00
 16/19 anonim ***** válasza:
69%

Most hogy ezt ide kiírtad, kivancsi vagyok milyen egy vallalkozoval randizni. Kicsit rendezetlenek meg a viszonyaim, de van allasom, jol keresek ezert egy ferfit is el tudnek tartani.

Nem erdekelnek az autok es a hazak.

Hivj el egy randira! :-)

Egyebkent szeri tem csak annyi, hogy tarskeresozes eseten mar nyiltabb lapokkal jatszik mindenki, igenis fontos kinek mije van mit fog belerakni egy kapcsolatba. A noknek akik mar tarskereson ismerkednek valahol nagyon megegettek magukat es talan pont penztelenseg volt a gond. Ha komoly parkapcsolatot szeretnel jo ha a no igenis erdeklodik az anyagiak irant es fontos neki hiszen a jovo eli gyerekeitekre is gondolnia kell (sajnos a csaladtamogatas es a tarsadalmi berendezkedes se olyan, hohy anyu tartja majd el a csaladot es kozben neveli is a gyerekeiteket).

Persze vannak penzehes nok is es vannak akik szimplan csak nagy hjrtelen nem tudnak mit kezdeni az infoval es szituval, hogy ja hat ez valoban gazdag csavo. Es ezert kezdenek el hulyen viselkedni.

valoszinu en is hulyen viselkednek.

2015. jún. 10. 23:12
 17/19 anonim ***** válasza:

"Most hogy ezt ide kiírtad, kivancsi vagyok milyen egy vallalkozoval randizni. Kicsit rendezetlenek meg a viszonyaim, de van allasom, jol keresek ezert egy ferfit is el tudnek tartani.

Nem erdekelnek az autok es a hazak.

Hivj el egy randira! :-)"

Én munkás vagyok. Kíváncsi vagy milyen munkással randizni? Úgysem számít a kereset mint azt írtad (autóm sincs, szóval majd megyünk busszal randizni). Ja, az már nem olyan tuti parti, nem jönnek elő a női ösztönök, nem ajánlod fel a bájaidat.

Te is olyan vagyok, mint amilyenekbe belefut a kérdező a társkereső oldalakon.

2015. jún. 11. 05:43
 18/19 anonim ***** válasza:

"Most hogy ezt ide kiírtad, kivancsi vagyok milyen egy vallalkozoval randizni"

Hehe. Mennyire tipikus. Kettő másodperc alatt felcsillan a nő szeme, ebben az esetben nem kell se kép, se jellem, egyéb tulajdonság, semmi. Azonnal randizni akar :)

"Persze vannak penzehes nok..."

De te nem vagy olyan természetesen.

2015. jún. 11. 05:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Állítólag ez egy ösztön a nőkben és nem szabad emiatt haragudni rájuk. :D

No a fene tudja, ezt lehet csak egy pénzéhes nő találta ki. :)

Van aki azt gondolja a pénz a mérőeszköze az életnek. Minél többet birtokol belőle annál értékesebb lesz. A pénz nem célja hanem eszköze az életnek. Sokan azt gondolják ha az életben nem halmoznak fel hatalmas vagyont akkor értelmetlen volt az életük.

Aztán ha letesznek a földbe mindenkire csak egy gatyát adnak, nem viheti senki magával ezt a rohadt pénzt.

2015. jún. 11. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!