Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke, kék szemű fiúk nem tetszenek a lányoknak?
amióta létezik hajfesték, és szines kontaktlencse, feleslegessé váltak az ilyen problémák.
Egyébként ha magas vagy, és anyagilag stabil, pont mindegy bármelyik nőnek, hogy milyen szinű a hajad.
Ez nagyon változó, pl. nekem is mindig inkább a barna hajú, legalább is sötétebb hajú, barna szemű fiúk tetszettek, aztán a barátom barna hajú de ilyen mogyoróbarna-zöldes-sárgás szeme van, mégis beleszerettem. Aztán most meg olyan nehéz helyzetbe kerültem, hogy nagyon megtetszett egy szőke hajú, kék szemű (ohh az a gyönyörű kék szempár) srác, teljesen elvette az eszem (semmi nem történt köztünk), pedig hozzáteszem, hogy a barátom külsőre jobban néz ki, mégis valami nagyon megfogott a srácban, annyira, hogy most szenvedek, mert nem tudom mi lenne a helyes és valószínű ki is szerettem a barátomból.
Úgyhogy nem az fogja eldönteni ha majd beléd szeret egy lány, hogy milyen színű a szemed, hajad, és hogy neki milyen az ideálja. Nekem se első pillantásra tetszett meg, hanem amikor úgy hozta az élet, hogy sokat kellett együtt lennünk munka miatt, elkezdtünk sokat beszélgetni, sokat nevetni stb. szóval egy kis idő múlva annyira szimpatikus lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!