Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora hátrány, hogy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora hátrány, hogy 22 évesen kezdem az egyetemet?

Figyelt kérdés
Főleg lányokat kérdeznék, hogyha megismerkedsz egy sráccal, aki tetszik, és értelmes(nek látszik), de elmondja, hogy idén egy új szakra jelentkezett, és gyakorlatilag előről fogja kezdeni az egészet, akkor az mennyiben befolyásol titeket? Úgy értem nem gondoljátok, hogy lusta, elveszett vagy életképtelen?
2015. jún. 8. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10#

Milyen szakon vagy?

2015. jún. 9. 00:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy 38 eves evfolyamtarsam. Azota ledoktoralt, es egyetemen ad elo.

Szoval semmit nem szamit

2015. jún. 9. 01:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem pasiként egyáltalán nem hátrány. Ti nem vagytok a korotokhoz kötve. (ha túl fiatal vagy szülni fogsz a munkaadó szerint és ahogy közelítesz a 30-hoz úgy csökkenek az esélyeid pályakezdőként, viszont te is 30 körül szívesen szülnél így ahhoz, hogy ez sikerüljön az apajelöltnek már valami állás nem árt, plusz együttlakás, így ha nem veled egykorúakkal ismerkedsz ez a veszély téged nem fenyeget, mármint a túlzó elvárások egyes lányoktól.)

Plusz óriási hülyeségnek tartom, hogy az ember 18 évesen döntse el azonnal, hogy mihez akar kezdeni az életével. Sokkal jobban tetszenek a külföldi rendszerek, hogy magára az egyetemre felvételizel és félévenként döntöd el milyen tárgyakat veszel fel és végül a felvett és elvégzett tárgyak alapján mondják azt, hogy megvan xy alapdiplomád, nem pedig már felvételkor döntsd el, hogy te most xy alapdiplomát csinálsz. Komolyan, egy-két szerencsést leszámítva ki tudja már rögtön 18 évesen? Én se tudtam, csak benne ragadtam. Nem álmaim szakát végeztem el, mert későn eszméltem, hogy annyira mégse ez az életcélom, de valamennyire érdekel, mármint megmaradt az érdeklődés a képzés alatt, más szakra ha megyek az utolsó féléveket fizetnem kellett volna, arra meg nem volt keret. így maradtam a szakomon. Elhelyezkedni is el lehet vele, szóval ez jutott. Majd mellette legfeljebb csinálok valami levelezőt ha összegyűlik rá és legfeljebb pályát váltok. :)

De visszatérve rád, esetleg az merülhet még fel, hogy akkor még 3 évig iskolapadhoz vagy kötve. Addig ha esélytelen az összeköltözés az lehet kismértékben hátrányos tényező. Ha mindketten kolisok vagytok nem probléma, ha alapból albérletben laksz szintén megoldható. Egyedül az otthon lakásnál necces, hogy vagy a szüleid nem mennek bele vagy a lány nem akar szülők nyakára költözni eshetőség esetén a "csak járunk" időszaka kitolódik.

2015. jún. 9. 08:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha megoldod mellette az életed, akkor nem lehet hátrány. Én is akkor kezdtem, 26 vagyok, most végzek. Előtte csináltam egy okj-t, meg félbehagytam egy másik képzést. A mostani képzésemen csúsztam is, elég vicces.

Viszont mellette dolgoztam, mindig egyre többet. Az utolsó három félévben már teljes munkaidőben. Így az a tény, hogy egyetemre járok, nem okoz semmilyen problémát, ki tudom fizetni a lakhatásom, így összeköltöztünk a párommal, és gyereket is vállalhatunk akár most is. Szinte semmiben nem akadályoz az, hogy tanulok. Annyi, hogy kevesebb a szabadidőm. De megéri :)

2015. jún. 9. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem ez egy pillanatra sem zavarna. :) 20L
2018. máj. 31. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!