Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyi smink elfogadható?
Inkább sminkeljen egy csúnyácska nő, de nézzen ki nagyon nagyon jól amikor ismerkedtek/elmentek valahova vagy legyen szép, de nézzen ki mindig 'csak' ugyanolyan szépnek? (Tehát semmi extra smink)
https://www.youtube.com/watch?t=380&v=a4Ov8qvZ2_w
Ezt a videót néztem azért jutott eszembe :) Engem nem befolyásolnak a válaszok, csak kíváncsi vagyok
Érdekes ez, mert szerintem az erős smink, legalábbis, amit ez a csaj használ, elég egyformává teszi a nőket. Mint sok sorozatgyártott baba, kis változtatásokkal (szélesebb arc, száj formája). Ez jó a nőknek, mert elsimulnak a szépségbeli különbségek, és az egyéb tulajdonságaik nagyobb szerepet kapnak. És mondom, ez csak a saját véleményem, de felszínesebb azt mondani, hogy "legyen szép smink nélkül is" mint hogy "nem baj ha mindig ki van festve". Ennek ellenére mindig kicsit lehet látni a smink alatt is hogy kinek mennyire csinos az arca.
Kérdésedre válaszolva, én magam egy felszínes srác vagyok, így azt mondom, inkább jöjjön egy természetes sminkkel, minthogy később derüljön ki a turpisság, és akkor kelljen dobnom.
Leginkább ne legyen rajta.
Nem lesz tőle senki se szebb. A videóben levő pedig ígyis-úgyis randa.
No meg az is vicces, hogy a nők elvárják, hogy a férfiak mindig őszinték legyenek, de azért csak tíz kilo sminket raknak magukra, meg extra pushupos melltartóval támadnak... ;)Nekem mindig az olyan lányok/nők tetszettek, akiknél nagyon minimális smink (vagy semennyi) volt, és semi pushupos hülyeséggel nem élt.
Sminkeljen úgy, ahogy neki tetszik.
Neki kell jól éreznie magát a bőrében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!