Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Mennyi smink elfogadh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyi smink elfogadható?

Figyelt kérdés

Inkább sminkeljen egy csúnyácska nő, de nézzen ki nagyon nagyon jól amikor ismerkedtek/elmentek valahova vagy legyen szép, de nézzen ki mindig 'csak' ugyanolyan szépnek? (Tehát semmi extra smink)

https://www.youtube.com/watch?t=380&v=a4Ov8qvZ2_w

Ezt a videót néztem azért jutott eszembe :) Engem nem befolyásolnak a válaszok, csak kíváncsi vagyok

2015. jún. 7. 22:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ez akkor izgalmas, mikor a férfi is sminkeli magát ^^
2015. jún. 8. 08:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Érdekes ez, mert szerintem az erős smink, legalábbis, amit ez a csaj használ, elég egyformává teszi a nőket. Mint sok sorozatgyártott baba, kis változtatásokkal (szélesebb arc, száj formája). Ez jó a nőknek, mert elsimulnak a szépségbeli különbségek, és az egyéb tulajdonságaik nagyobb szerepet kapnak. És mondom, ez csak a saját véleményem, de felszínesebb azt mondani, hogy "legyen szép smink nélkül is" mint hogy "nem baj ha mindig ki van festve". Ennek ellenére mindig kicsit lehet látni a smink alatt is hogy kinek mennyire csinos az arca.

Kérdésedre válaszolva, én magam egy felszínes srác vagyok, így azt mondom, inkább jöjjön egy természetes sminkkel, minthogy később derüljön ki a turpisság, és akkor kelljen dobnom.

2015. jún. 8. 10:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Leginkább ne legyen rajta.

Nem lesz tőle senki se szebb. A videóben levő pedig ígyis-úgyis randa.

No meg az is vicces, hogy a nők elvárják, hogy a férfiak mindig őszinték legyenek, de azért csak tíz kilo sminket raknak magukra, meg extra pushupos melltartóval támadnak... ;)Nekem mindig az olyan lányok/nők tetszettek, akiknél nagyon minimális smink (vagy semennyi) volt, és semi pushupos hülyeséggel nem élt.

2015. jún. 10. 12:45
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
Röhejes válaszok, a férfiak 99%a észre sem veszi a leheletnyi sminket, sőt úgy is jártam már hogy a szemeket agyon hangsúlyozott hmmm (letiltották szó) külsejű fényképekre azt mondták hogy természetes szépség :D
2015. jún. 12. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Sminkeljen úgy, ahogy neki tetszik.

Neki kell jól éreznie magát a bőrében.

2015. jún. 12. 13:04
 16/17 A kérdező kommentje:
na igen, de ha összejönnétek valakivel és mondjuk sz*xeltek, ott alszik (de még nem szereted - most csak olyan írjon akinél ez opció) és reggel lemossa ezt (mint a videóban) a sminket akkor mit szóltok?
2015. jún. 12. 13:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilyen kérdésre inkább azok válaszolnak akik rühellik a sminket. Nekem kimondottan tetszik ha egy nő jól tudja magát sminkelni. Hozzátartozik a nőiességhez. Összesen egyszer-kétszer mondtam életemben, hogy ez már gusztustalanul túl sok smink. És összesen talán tíz olyan nőt láttam, aki smink nélkül ugyanolyan vonzó volt mint sminkkel. Az jó, ha néha smink nélkül van a barátnőm, mert egy idő után már az lesz a különleges, de elég az heti fél órát.
2015. jún. 12. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!