Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem vagyok szép lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok szép lány, milyen esélyeim vannak?

Figyelt kérdés

Ha tudom magamról, hogy nem vagyok egy szépségkirálynő, sem az arcom, sem az alakom nem címlapra való, de megtanultam elfogadni magam, optimista, kedves, hülyéskedős, pozitív, akkor milyen esélyeim vannak az életben?

22l

2015. jún. 7. 14:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ki akar műnő lenni, úgy őszintén? Aki nincs megelégedve saját magával, és ahelyett, hogy elkezdene pl. sportolni, inkább leszívatja a zsírját. Nincs melegedve azzal, hogy pl. kis mellei vannak, ezért megnagyobbítja.

Képzeld, 100%-ban elégedett vagyok magammal, és ezt a pasik is megerősítik, sokat sportolok, egészségesen élek, és eszem ágában sincs vagyonokat költeni ilyen hülyeségekre, mint plasztika, inkább elmegyek és elutazom azt a pénzt.

Ha tüzetesen végig olvastad volna, amit írtam leírtam: "és elismerem, hogy ha valaki, az én ízlésemnek megfelelően szép. "

És ne akard bemagyarázni nekem, hogy én szépnek tartom a plasztikázottakat! Látom, jobban ismersz ismeretlenül engem, mint én saját magamat! Röhejes és nevetséges vagy!

Gondolom meg se fordult a fejedben, hogy esetleg tényleg undorítónak találnám, ehelyett, rögtön támadsz és már ontod is a negatívat! Látom, te egy negatív személyiség vagy, mivel azonnal a rosszat feltételezed a másikról!

2015. jún. 7. 15:32
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

nem vagy tul okos. ott kezdődik, hogy alapjáraton nem is látszik, ki van plasztikázva, meg ki nincs. Az két különböző dolog, hogy te nőként plasztikáztatnál e, meg hogy szépek e a plasztikázottak (geronozzo pl nem az) valaki szép plasztikázott, vaaki akkor is csunya marad,ha plazstikáztat. .

Nem ugyanarról a dologról beszélgetünk.

Nem fogok veled vitatkozni ezen, mert hülye vagy.

A lényeg az, hogy nem igaz, hogy a szépség relatív. Korábban meg leírtam hogy miért nem.

2015. jún. 7. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem sokat írtál a személyiségedről.

Az alapján amit leírtál, lehet rengeteg pasid és a többsége még mindig csak szexet akar.

Én férfiként egy nőnek a személyiségére vagyok kíváncsi. És lehet hogy hülyén hangzik, de hogyha megnyerő a személyisége, akkor utána máshogy látom a külsejét. Tudom, hogy ez tipikusan nőknél működik így, de nekem férfiként fontos a személyiség.

Ha az a célod, hogy összegyűjts 100-200 lájkot fbon, akkor követheted a divatot meg a női ideálokat. Egy átlagosabb kinézetű nő után is nyáladzani fog egyből 10-20 hímnemű, ha miniszoknyában, magassarkúban és csipkés topban látják.

Ha tartós kapcsolatra vágysz rendes sráccal, akkor nem az előbbi példa a követendő szerintem. Az alapján amit leírtál magadról, lehetséges hogy nem fut utánad 30 pasi és nem szólítanak le percenként, azonban 1 valaki lehet pont bombanőnek tart téged és brutálisan szerelmes lehet beléd :)

Amiket kihangsúlyozol magadról jelenleg, az szerintem kicsit kevés.

Szóval abszolút jó esélyeid vannak az életben, az alapján amit leírtál, nekem szimpi is vagy :)

2015. jún. 7. 16:14
 14/18 anonim ***** válasza:
képet!
2015. jún. 7. 16:53
 15/18 anonim ***** válasza:
nálam nagyon jók, csak fiatal vagy.:)
2015. jún. 7. 17:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A mai világban relatív az hogy ki a szép. Menj el egy jó fodrászhoz aki csinál neked olyan frizurát ami a legjobban kihozza az arcod pozitivumait, egy jó kozmetikushoz, egy sminkeshez aki megmutatja milyen smink a legelönyősebb számodra és megtanít sminkelni is. Alakísd ki az alakodhoz megfelelő stílusod! Járj sportolni, étkezz egészségesen és AD EL MAGAD A PÁRKERESÉSI PIACON!

Mindenkiből ma már kihozható a maximum.

2015. jún. 7. 17:31
 17/18 anonim ***** válasza:

"Amiket kihangsúlyozol magadról jelenleg, az szerintem kicsit kevés. "

Mármint ahhoz, hogy rámozdulj mi? :)

2015. jún. 7. 18:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves "a szèpsèg nem relatìv" igèt hìrdrtő emberke! Sajnàlom, de közölnöm kell veled, hogy a szèpsèg màrpedig baromira relatìv. Gyűjts pènzt, fogd a batyud ès utazd körbe a vilàgot. Meglàtod hogy Àzsiàban, Dèl-Amerikàban rohadtul nem fognak tèged szèpnek tartani, mert màsok a "szèpsègtrendek". Talàn nèzz màr utàna a dolgoknak, mielőtt màsokat oltogatnàl.
2016. szept. 30. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!