Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha úgy érzem, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem, nem vagyok méltó egy igazi párkapcsolathoz és úgy érzem hogy nem szerethet viszont senki?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok.

Mindig is úgy éreztem hogy kevés vagyok, nem vagyok méltó egy komoly párkapcsolathoz, nem vagyok szerethető, és nem érdemlem meg hogy valaki viszont szeressen.

Környezetem szerint csinos, szép és kedves lány vagyok, nincs okom panaszkodni, de én nem érzem hogy annyira csinos lennék.

Mit tehetnék szerintetek? Persze párkapcsolatom soha nem volt, csak 1-1.5 hónapos "kapcsolatom" volt 3 db.

Rendszerint aki megtetszik, nehezen tudom elfelejteni és persze sosem szeretnek viszont.

2015. jún. 5. 21:02
1 2
 11/12 Interferencia ***** válasza:
Uh, az elég durva. Keress másikat, azért az ilyen elég ritka.
2015. júl. 4. 15:42
 12/12 anonim ***** válasza:

a pszichológus dologig hihetőnek érzem a dolgot, de így már kevésbé, bár úgy válaszolok, h elhiszem.

hagyd abba az rinyálást, tedd boldoggá a pocakos pasidat, ő majd beléd ver egy kis önbizalmat talán.

2015. júl. 4. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!