Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "stréber" srác el tudna fogadni olyannak, amilyen vagyok vagy lenézne?
Egy nagyon helyes, okos, jó testű, komoly egyetem komoly szakán (nem büfé) szín ötös, kicsit túlbuzgó srácról (olyan tipikus stréber féle) van szó. Egyszer lefeküdtünk, azóta keres, tetszem neki, randizni akar.
Én is végeztem egyetemet, értelmes lánynak tartom magam, de azért én elég lusta is vagyok mellé. Szeretek szórakozni, pihenni, utálok tanulni, úgyhogy mesterképzést már csak úgy immel-ámmal csinálom, elég, ha átmegyek mindenből, nagy ívben teszek a jó jegyekre. (Ha számít valamit: én is sportolok, jó alakom van, szép arcom)
Kérdés, hogy egy ilyen jó tanuló, szorgalmas fiúnak mennyire felelne meg egy ilyen lány? Zavarná, hogy én nem vagyok ilyen minden lében kanál és jobb szeretek lustálkodni meg szórakozni, mint tanulni? Vagy lényegében mindegy nekik, csak ne legyek buta és ellegyünk?
" Egyszer lefeküdtünk, azóta keres, tetszem neki, randizni akar. "
Szerinted?
Te másfajta karakter vagy, nem pedig kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!