Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon régóta egyedül vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon régóta egyedül vagyok! Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Szoktam keresni társat, mégse jön össze egy párkapcsolat. A férfiak pedig kerülnek. Priviben küldök képet. 24/L

2015. máj. 30. 18:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez a jöjjön be külsőre,részletezd kérlek,mert nagyon nem mindegy,hogy csak a jóképűek után nyáladzol,vagy az átlagos srácok is szóba jöhetnek nálad.Illetve egy kialakított ideálkép alapján próbálsz keresni,vagy meg is ismered az adott illetőt és utána döntesz merre tovább.
2015. máj. 30. 18:51
 12/16 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok. Küldd
2015. máj. 30. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetnél képet :)
2015. máj. 30. 20:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Gondolom neten te sem ismerkedsz!
2015. máj. 30. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Jöhet nekem is, köszi.
2015. máj. 30. 23:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de szívesen mondok véleményt. 24N
2015. máj. 31. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!