Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha jó párkapcsolatban élek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jó párkapcsolatban élek, de szeretnék egy masszázspartnert, akivel kölcsönösen masszírozzuk egymást, van esély, hogy valaki jelentkezik, akár privát üzenetben is? Úgynevezett "profik" nem hiányoznak!

Figyelt kérdés

2015. máj. 30. 07:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10/10!

Hatalmas paraszt vagy a stílusod alapján ítélve.

2015. jún. 5. 22:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Még mindig kerülöd a válaszadást:DDD Csak győzködöd magad, hogy semmi szar nincs abban, ha valami csaj masszírozni akarsz:D nagyon szánalmas:D amúgy nő vagyok, szóval lehet, hogy nagy paraszt vagyok, de ezt nem érzem át, főleg, hogy még mindig terelsz:DDDD
2015. jún. 6. 00:24
 13/13 A kérdező kommentje:

10/10!

Te tényleg nagy paraszt vagy, bár "amúgy nő" - ahogy Te írtad magadról.

Mi az, hogy "terelgetsz"? Tereljen téged a legelői villanypásztor! Én föltettem egy kérdést, amely nem neked szólt. Miért válaszoltál rá? Hogy simogasd a beteg lelkedet? A te kérdésedre privát üzenetben válaszoltam, mert nem akartalak nyilvánosan égetni, mire Te egy minősíthetetlenül bunkó stílusban válaszoltál, és büszkén megírtad, hogy Te engem letiltottál. Ez az "üss és fuss" a gyávák módszere.

IGEN, egy masszázspartnert kerestem, mert a kölcsönösség a masszázsban is jó. Ha Te ezt nem érted, akkor próbáld ki!

Persze, aki 2 dimenzióban létezik, az nem tud 3 dimenzióban gondolkodni. (Na jó, ezt biztosan nem értetted, és most nagyon dühös lehetsz emiatt) Ha pedig azért vagy ilyen sértett, mert masszőz vagy, és szerinted csak az a tisztességes masszázs, amiért fizetnek (neked), "mert ez egy SZOLGÁLTATÁS" ahol mindenkit ugyanúgy dögönyözöl, mert csak ennyit tudsz a masszázsról, közben jingről, jangról, meg energiaáramlásról hadoválsz, majd a végén bárgyú mosollyal lerázod a kezed, mert ezt láttad mástól is, bár nem tudod, hogy miért, az ilyen sarlatánoktól mentsen meg az Isten. Ha tudni akarod, én is tanultam masszírozni, és szeretem csinálni, de számomra ez nem szolgáltatás, hanem az emberi kapcsolat egy formája, és amikor a kérdésemet feltettem, olyanoktól vártam választ, akik ezt értik és egyetértenek vele, nem a magadfajta parasztoktól, akiknek ez csak egy jó alkalom, hogy "vélt erkölcsi fölényüket" fitogtatva kioktassanak, mert ettől gyógyul a beteg lelkük. Nahát!

2015. jún. 23. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!