Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 30-as egyedülálló csinos, művelt nő egzisztenciával találhat még magának hasonló párt?
Figyelt kérdés
Vagy a 30-as normálisabb férfiak már mind foglaltak, elváltak, esetleg gyerekük is van? Van aki 30 körül találta meg "az igazit"?2015. máj. 26. 19:36
11/24 anonim válasza:
Az ilyeneknek akik lúzereznek más embereket, azok nem igen találnak maguknak senkit, maximum ideig-óráig, és tudod mit: megérdemlitek.
12/24 anonim válasza:
Persze. Végül is tele az oldal magányos nőkkel meg magányos pasikkal. De egyik fél sem hajlandó online ismerkedni.
Kb mintha bedobnék egy éhes cápát egy akváriumba, ami tele van kis, növényevő halakkal. Majd a cápáról kiderül, hogy vegetáriánus.
13/24 anonim válasza:
#10: Mert akkor az a 30-as nő nem lúzer, aki jól is néz ki, egzisztenciája is van, mégse tud kifogni egy normális pasit? :)
14/24 anonim válasza:
#12: Nyugi, az itteni kandúrok 95%-a mandinerből ugrik az ilyen kérdésekre.
15/24 anonim válasza:
De utálom már ezt a kifejezést, hogy lúzer. Fogadni merek a kérdezőnek az a lúzer, aki nem keres havi 4-500 ezret, meg szrik az egzisztenciára, megvan elégedve a maga kis életével. Nem akar a társadalomnak meg főleg az ilyen kérdező tipusú nőknek megfelelni. Én is ilyen vagyok, teszek az egzisztenciára, keresek annyit, hogy tudjam fizetni a dolgaimat, és maradjon valamennyi lé másra is. Valaki vagy elfogad ilyennek vagy nem, de nem fogok csak azért törtetni, hogy mások szemébe ne legyek lúzer. Különben az a lúzer,aki annak érzi magát.
16/24 anonim válasza:
Van azért 30 feletti szingli férfi bőven, csak ők nem keresnek elég jól, hogy megüssék a szintet a 30-as egyedülálló nagyon független nők szemében :)
17/24 anonim válasza:
Kérdező!
Autókereskedő vagyok, de abból is az ügyesebb fajta.
Budán élek, 3 garázsom van a háznál, csak felső kategóriás autók vannak benne.
Havonta cserélem ezeket, mikor melyik kell a kereskedésből.
Haverjaimmal rendszeresen járok bécsbe,szórakozóhelyre, csak úgy, ha unjuk az unalmas pesti éjszakát.
Ha itthon 30 fok fölé megy az átlaghőmérséklet, 2 hetente horvát tengerpart.
Ha gondolod dobj egy üzit, azt összerakjuk kinek mije van:)
18/24 A kérdező kommentje:
Most komolyan ki írta, hogy az egzisztencia azt jelenti, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van? Mert én biztos nem, de akkor, hogy érthető legyen: egzisztencia alatt biztos munkahelyet, jó fizetést (telik belőle akár szórakozásra, kirándulásra, nyaralásra is, nem kell feltétlen 4-500e gondolni, akár 200e is már biztos megélhetést nyújt), szülőktől külön élést értek (még saját, lakást, kocsit sem sorolnék feltétlen az alapokhoz, albérletben is lehet jól élni). Szerintem egy felnőtt esetében ez tök alap, akár nő, akár pasi. Nyilván egy függetlőn nő nem anyuci pici fiára vágyik, aki otthon várja a sült galambot (=lúzer, életképtelen, lusta nevezhetjük akárhogy mindenki tudja miről van szó, persze nőben is van ilyen, nyilván az se jobb).
2015. máj. 26. 22:36
19/24 anonim válasza:
Saját lakásom van, illetve akkor lesz teljesen az enyém, amikor letellik a lakás hitelem, sajnos nem keresek 200-at, de kijövök a keresetemből, legalábbis,amire nekem szükségem van, azt megtudom venni. De gondolom lúzer vagyok, mert nem keresek 200-at, és nincsenek nagy igényeim:)
20/24 anonim válasza:
Érdekes én még jó egziszteciájú hölggyel nem futottam össze. Rám csak golddiggerek startoltak, de azok is mind leléptek amikor tudatosult bennük, hogy nem egy 2 lábon járó ATM vagyok, nem fogom eltartani őket. Az, hogy fizetek egy szinházat, vacsorát kevés. Így marad 50-esen a magány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!