Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még a neten se megy az ismerkedés, akkor mi történne, ha élőben próbálnám meg?
szerintem élőben jobb, mert ott azért sokkal de sokkal több szempont alapján tud dönteni az ember, nem csak egy lelketlen kép alapján- én ráadásul nem is vagyok fotogén, borzasztóan nézek ki fényképeken, élőben meg hűhaj ;) lehet, veled is történhet hasonló-, és sokkal könnyebb fenntartani valaki érdeklődését, lenyűgözni szóban, mint írásban. Ott azért előbb tudod érvényesíteni a személyiséged varázsát, mintha valakinek küldesz egy képet, és az alapján várod, hogy na, mi történik.
Azoknál meg, akik kicsit hátrányosabb helyzetben vannak ránézésre, sosem értettem, miért olyan helyeken próbálkoznak, olyan helyzeteket teremtenek, ahol semmi más szelekciós tényező nincs, csak a külső. Elmész egy buliba és táncolnál egy lánnyal, szerinted a diszkó annyira beszélgetős hely? Vagy majd nagyon "kedvesen és odafigyelőn" akarsz táncolni? Ha ránézésre nem tetszel neki, akkor persze, hogy ilyen helyzetben el fog küldeni, ahogyan a neten is.
Keress valami társas hobbit, ami tánctól sakklubbig bármi lehet, ami érdekel, csak mindenféle emberek legyenek ott. Egyrészt, lesz egy hobbid, amit szívesen csinálsz, másrészt meg új emberekkel ismerkedsz meg, és ha nem rögtön nyomulsz, hanem szép lassan alakulnak ki az érzelmek, akkor sokkal több esélyed van, mert akkor külsőtől függetlenül észrevehetik azt is, ami ránézésre nem mindig mutatkozik meg.
De mit is beszélek, ez sok energiát és időbefektetést igényelne, amire nem mindenki hajlandó, főleg a netes társkeresés kényelmeihez képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!