Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom illetlenek azokat a párokat akik nyilvánosság előtt csókolóznak?
Én akkor borulok ki, mikor direkt olyan látványosan, eleve tátott szájjal mennek egymásnak, látom a nyelveiket meg minden. Kifejezetten undorítónak tartom. De alapból nem értem a nyilvános csókolózás értelmét- minek? Sosem tudok másra gondolni ilyenkor, csak arra, hogy nem egymást szeretik jelen pillanatban, csak a közönségnek örülnek. Még akkor is, ha ez a "közönség" inkább undorral és viszolygással tekint rájuk.
És nem, nem azért mondom ezt, mert irigy lennék vagy nem lenne párom. Nem vagyok irigy- mire, az undorító nyelvcsatákra?-, vőlegényem is van, évek óta együtt élünk, de a hálószoba vadságát és szenvedélyét nem visszük ki az utcára.
Alapvetően úgy érzem, hogy a csókolózás jó érzés meg jó élmény, de a résztvevőknek kellemes, nem annak, aki nézi.
Amúgy, engem filmekben is zavarnak az indokolatlanul hosszú, cuppogós csókjelenetek. Egyszerűen nem akarom látni és pont. Ez egy pár intim tevékenysége, lealacsonyítónak találom a szerelemmel szemben, ha valaki más orra alá dörgöli az egészet.
Szerintem teljesen normális dolog az egész utat elállva olyan nyelvbirkózást tartani, hogy egymás gyomráig lejutnak, mindeközben igazi hanggazmus kiadva és a nyálat majdhogynem fröcskölve nyalakodnak.
Az ilyeneket egyébként nem zavarja az, hogy pár százan látják azt, ami egyébként magánügy lenne?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!