Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én tartom illetlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom illetlenek azokat a párokat akik nyilvánosság előtt csókolóznak?

Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 13:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi is szoktunk. Szerintem pár rövidebb csók belefér tömegben is, de már ahol egymást falják fel az már nekem is sok, az már senkire sem tartozik. Azért viselkedni tudni kell, szóval mértékkel még oké.
2015. máj. 22. 14:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is annak tartom.
2015. máj. 22. 14:15
 13/17 anonim ***** válasza:
18%

Én akkor borulok ki, mikor direkt olyan látványosan, eleve tátott szájjal mennek egymásnak, látom a nyelveiket meg minden. Kifejezetten undorítónak tartom. De alapból nem értem a nyilvános csókolózás értelmét- minek? Sosem tudok másra gondolni ilyenkor, csak arra, hogy nem egymást szeretik jelen pillanatban, csak a közönségnek örülnek. Még akkor is, ha ez a "közönség" inkább undorral és viszolygással tekint rájuk.

És nem, nem azért mondom ezt, mert irigy lennék vagy nem lenne párom. Nem vagyok irigy- mire, az undorító nyelvcsatákra?-, vőlegényem is van, évek óta együtt élünk, de a hálószoba vadságát és szenvedélyét nem visszük ki az utcára.

Alapvetően úgy érzem, hogy a csókolózás jó érzés meg jó élmény, de a résztvevőknek kellemes, nem annak, aki nézi.

Amúgy, engem filmekben is zavarnak az indokolatlanul hosszú, cuppogós csókjelenetek. Egyszerűen nem akarom látni és pont. Ez egy pár intim tevékenysége, lealacsonyítónak találom a szerelemmel szemben, ha valaki más orra alá dörgöli az egészet.

2015. máj. 22. 15:44
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
miért is ne csókolhatnák egy mást nyílvános helyen?,szerintem nagyon aranyoosak látni hoy dúl a szerelem,igen és néha engem is elkap azaz érzés hogy de jó érzés volt mikor én is így éreztem egy másik embet íránt.
2015. máj. 22. 16:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha zavar/irigy vagy, ne nézz oda és kész. Ennyire egyszerű.
2015. máj. 22. 18:28
 16/17 anonim válasza:
Én teljesen normálisnak tartom sőt nincs is szebb mint amikor a lány pipiskedve csókol.
2015. máj. 22. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen normális dolog az egész utat elállva olyan nyelvbirkózást tartani, hogy egymás gyomráig lejutnak, mindeközben igazi hanggazmus kiadva és a nyálat majdhogynem fröcskölve nyalakodnak.

Az ilyeneket egyébként nem zavarja az, hogy pár százan látják azt, ami egyébként magánügy lenne?...

2015. máj. 23. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!