Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda srácnak van esélye arra, hogy barátnőt szerezzen úgy, hogy nincs pénze?
Egy vékony, de sportos vagy éppen nagydarab-izmos testet bárki össze tud hozni magának, ha akar. A magasság adott, de az arcon lehet változtatni (bőrgyógyász, arcszőrzet, barnaság, más szemüvegkeret/kontaktlencse stb.) Olyan ronda embert még nem láttam, akiből legalább egy átlagos külsőt ne lehetne kihozni műtét nélkül.
Olyat sem láttam még soha, hogy bárkit kinevetnének az utcán.
71:
Akkor te valamelyik másik bolygón élhetsz. Már annyira rondának se kell lenni hozzá, elég ha átlagos arcod van és pofánröhögnek a fiatalok, mert az olyan menő, természetesen akkor, mikor te épp egyedül vagy, ők meg csordában, mert egymagában nekik sincs akkora arcuk.
Két megyeszékhelyen is éltem majdnem 30 év alatt és nem láttam ilyet.
Szerintem vagy nagyon rossz kiállásod van és azért nevetnek ki, kb. félévente talán 1x (aminek semmi köze a külsőhöz és ez a dolog amúgy is őket minősíti, nem téged) vagy olyan dolgokat képzelsz be magadnak, amelyek a valóságban nem léteznek (valaki nevet az utcán és egyből azt hiszed, hogy rajtad) vagy hazudsz (hogy alátámaszd a kényelmes valóságodat, amiben a "sorstársaiddal" együtt belesüppedsz).
Azért az vicces, hogy egy nyavalygás magasabb értékelést kap, mint egy segítő szándékkal írt, konstruktív hozzászólás és még csodálkoznak egyesek, ha egy idő után senki nem akar tanácsot adni nekik. Bár vannak, akiknek teljesen felesleges, mert csak időpazarlás.
@74
Érdekes, amit írsz, de itt bizony tényleg kiröhögésről van szó. Olyanokról, hogy "áh, szerelmes lettem! Don Juan!" és "nézd, milyen jóképű pasi! *hahaha*". Ezek szó szerinti idézetek, felém irányulóan. Igaz, tényleg csak csőcselék részéről és aljacigányoktól hallottam még hasonlót, de ha abból indulunk ki, hogy ők nem félnek kimondani, amit gondolnak és pont leszarják, hogy a másiknak ez hogy esik, akkor azért kiábrándító. Pedig én azt gondoltam magamról, hogy annyira nem vagyok undorító, mint mondjuk középiskolában voltam (főleg, amióta végre normálisabban nő a szakállam), de ezek szerint nem változott a helyzet. És ez bizony elszomorító...
"Igaz, tényleg csak csőcselék részéről és aljacigányoktól hallottam még hasonlót"
Na, ez volt a kulcsmondat az egészből :D Ilyenek véleményére felesleges adni. A magam részéről pl. nem érdekelne, hogy egy 150 kilós kopasz fogatlan nő mit gondol rólam, mert nem ő a célcsoportom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!