Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ezen az oldalon határozott, céltudatos, magabiztos férfiak is, akik elégedettek önmagukkal?
Vannak. Például én.
Nyilván az tesz fel kérdést, akinek gondja van. Ebben a rovatban (társkeresési problémák) pedig az, akinek társkeresési problémája van. Az önbizalomhiány pedig szerinted az egyetlen elfogadható ok a társkeresési problémákra.
Egy kórház tele van beteg emberekkel. Az orvosok, ápolók és rokonok nem az ágyakon fekszenek. Hol a meglepetés?
én elégedett vagyok magammal és az életemmel!
24 F
Természetesen vagyunk. Csak épp nem társkeresünk, hanem válaszolunk a feltett kérdésekre, tanácsokat adunk, megoldásokat javasolunk.
Vadjis osztyuk a zeszet, nahh!
én ilyen vagyok,elégedett vagyok önmagammal,és puszilom magam innen is!! És még neked is kellenék az a nagy helyzet.
na most a lényeg:
a kérdezők meg valamit meg akarnak tudni,vagy tanácsokért jönnek.Mit gondoltál, hogy az kérdez aki elégedett??? aki rendben van? nem vagy egy elmélkedős típus úgy látom te se....:D mert rájöttél volna.
Én elégedett vagyok magammal, sportolok 8 éve, tanulok, dolgozok, haladok a saját tempómban a céljaim felé. A humor sokat segít feldolgozni az idézőjeles "negatív" dolgokat (tudok magamon röhögni) :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!