Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem találok egy normális lányt se?!
"Ha vonzó lennél rajtad lógna egy csomó nő"
Ja, csak a vonzóság csupa rossz dolgot jelent. Ez a nem mindegy.
Az a baj, normális pasit se nagyon lehet találni. Társkeresőztem sokáig (nekem tényleg nem nagyon van más lehetőség.)
Akik írnak, vagy csak szexelni akarnak, vagy valami defektjük (ez alatt sokmindent értek, és nem feltétlen külsőségekre gondolok.)
Előző:
Ha csak írás (tehát nem jutunk el a találkozásig):
Helyesírás, normális fogalmazás teljes hiánya.
Teljes kitárulkozás (első, vagy második beszélgetésnél leírja az egész életét, olyan részletekkel, amik mondjuk túl bizalmasak ahhoz, hogy egy ismeretlennek elmondja.)
Találkozás nélkül a jövőt tervezgeti, úgy kezel, mintha már együtt lennénk.
(Ami nem defekt, de nálam kizáró ok, és ezért lehet szemétnek tartani, az életkor és etnikai hovatartozás.
Na meg a távolság... Magam mögött egy 1 éves távkapcsolattal, amin k... nehezen tettem túl magam, soha többé nem vágnék bele.)
"Rejtett" "defekt" (ami mondjuk kölcsönös szimpátia alapján történő találkozásokkal jár, és ezek alatt derül rá fény): Alkoholizmus, rendszeres drogfogyasztás, mániákus hazudozás (mikor már ő sem tudja, miről mit mondott), viselkedés-zavar, szociális problémák, idegrendszeri (rám is kiható) betegségek (volt benne részem....), az enyémmel nem összeegyeztethető életvitel.
Ja, aki nem jól szocializált, az már defektes...
Látszik, hogy a nagy dumagépek bolygója ez, szánalmas.
Utolsó: Nem egészen.
Nem így értettem. De akinek az az élet, hogy a szabadidejében nonstop ülni otthon a lakásba, a sarki kisbolt egyenesen kirándulásnak számít, én azzal nem akarok kapcsolatot. Most akkor felszínes vagyok lehet, de nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!