Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg tudnátok osztani néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnátok osztani néhány online ismerkedési szöveget?

Figyelt kérdés

Azért írom, hogy online, mert pontosan a beszélgetés szövegére, menetére lennék kíváncsi, mondjuk az első találkozásig. NAGYON jó lenne, ha valaki egy teljes beszélgetést megosztana velem a nőre való "ráírástól" a találkozásig, mert nálam a köztes úton rengetegszer meghal az egész.

Akár privát üzenetben is jó, csak jó lenne, ha látnék példákat. Köszönöm.

2015. máj. 16. 11:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nem jó ha megjátszod magad, még ha így össze is jön egy kapcsolat, nem fog sokáig működni, mert hosszútávon nem lehetsz más

legyél önmagad, de ha ennyire vészes a helyzet, próbáld meg az egy fokkal kedvesebb énedet adni

ne automatikusan válaszolj, előbb gondold végig mit írsz

vagy ami sokkal jobb lenne, keress egy olyan lányt akinek tetszik a stílusod

2015. máj. 16. 12:08
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

Nem dumák kellenek, hanem őszinteség. Azt akarod, hogy a lány amiatt szeressen, aki tényleg vagy, nem amiatt, amit csak megjátszol, nem?

Én itt a gyiken kezdem el egy sráccal levelezni, miután kiírtam, hogy van-e kedve valakinek egy ilyen-meg olyan lánnyal beszélgetni.

Négy napig beszélgettünk szinte éjjel-nappal, az elejétől teljesen őszinték voltunk a másikkal, leírtuk egymásnak a félelmeinket, a vágyainkat, hogy kik vagyunk és rengeteget viccelődtünk. Képet is cseréltünk, annyira nem jött be külsőre, de úgy voltam vele, hogy úgysem az a legfontosabb dolog, a közös hang pedig nagyon meg volt.

Amikor megkért pár nap után, hogy találkozzunk, nagyon féltem, mert még sosem volt senkim, neten meg sosem ismerkedtem, de annyira megnyugtató volt, amit írt, hogy végül belementem.

Megbeszéltük, hogyha nem jövünk be egymásnak, akkor megmondjuk őszintén és nem szenvedjük végig a randit, ami megnyugtatott és végül találkoztunk.

Egy óra alatt elcsattant az első csók és azóta is együtt vagyunk.

Nincs mindenkinél beváló szöveg, magadat add, mert gondolom nem akarsz életed végéig színészkedni. És ha pár lány lekoptat, ne törj össze, én is csomó sráccal beszéltem, míg ráakadtam erre a fiúra. Kettőn áll a vásár, nem csak rajtad múlik.

2015. máj. 16. 13:06
 13/19 anonim ***** válasza:

- előszöris, ne kezdj hamar piszkálódni, először ismerkedjetek meg jobban hogy ne gondolja rólad hogy bunkó vagy

-ha elkezded, és a csaj tényleg poénnak veszi, ő is visszaszól neked, stb, akkor jóúton jársz. akinek viszont nem jön ez be, az ott kapásból veszett ügy

2015. máj. 16. 14:01
 14/19 A kérdező kommentje:

Tök mindegy amúgy, hogy mit csinálok, amíg online is csak így megy a beszélgetés:

én: Szia :) Milyen szakos vagy?

ő: (köszönés nélkül) Tesi

én: értem. És mindig a tesi szak volt a cél, vagy időközben változott meg?

ő: Azvolt :)

én: értem :) legalább céltudatos voltál én sokáig gondolkodtam, hogy milyen szakra jöjjek

ő: ;) Értem

én: és hogy tetszik?

megnézte és semmi válasz...

Kérdezem én, ebben az esetben is mi a fenét lehet kérdezni, ha egyébként a lánynak csak TV sorozatok meg Rihannás és hasonló zenék, ValóVilág és hasonlók vannak megadva érdeklődési körnek? Mivel egy egyetemre járok vele, gondoltam, az legalább egy közös pont, erre ez is így kifut...

Pár napja találkoztam egy lánnyal, beszélgettem vele és viccelődtem, mert megszólított egy hallgatói valamilyen elnökválasztás kapcsán. Később találkoztam vele újra máshol és folytattam vele ezt. Majd Fb-on ismerősnek jelöltem és írtam neki, hogy már a múltkor sietnem kellett és ők is elfoglaltak voltak, ezért nem beszélgettem vele sokáig. Kérdeztem tőle, hogy telik a vizsgaidőszakja, de semmi reakció az elolvasáson kívül. Itt is, mi a fenét hibáztam?

2015. máj. 23. 13:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Az volt a hibád, hogy nem vagy elég jóképű.
2015. máj. 23. 13:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Azzal továbbra sem tudok mit kezdeni.
2015. máj. 23. 13:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha ő nem kérdez vissza semmit, akkor nem érdekled és kár erőlködni, tudom, mert én sem kérdeztem vissza soha elején senkinek, van kb. 10 percig, hogy addig meggyőzzön, hogy érdemes pazarolnom rá az időmet. :D

A baj meg azzal van, hogy a kinézet alapján írsz rá te is az emberekre társkeresőn, mintsem az érdeklődési kört néznéd, aztán csodálkozol, hogy nekik sem kellesz, felteszem szintén azért mert ők is felszínesek és a külsőt nézik. De mondjuk ha 0 közös érdeklődési körötök van, ne csodálkozz, hogy hamar meghal a beszélgetés.

Én mindig az alapján írtam rá valakire, illetve profilján szimpatikus szöveg miatt.

Továbbá, én badoo-t próbáltam csak, ott van olyan rész is, hogy szexualitás, na aki csaj és nincs nála megadva ott semmi, annak lehet, hogy kár írnod, mert bi vagy leszbi és valószínűleg cseppet sem érdekled. Nekem is üres volt, mert facebookkal összekötött acc és nem akartam, hogy szüleim innen tudják meg rólam, hogy nem csak pasik érdekelnek, mert egy barátjuk megtalál ott engem.én Egyébként szimpla sziákra nem írtam vissza, csak nagyritkán, de általában megbántam. :D Ha tényleg komolyan gondolod, akkor közös érdeklődést nézni sokkal több értelme van...

23L

2015. máj. 25. 00:06
 18/19 anonim ***** válasza:

utolsónak igaza van..

az h írtad h bunkó beszólásaid vannak egyátalán nem lenne baj, de ehhez olyan csaj is kell aki vevő rá és jól vissza tud szólni. én pl általában mindig "veszekszek" a lányokkal mert vicces és ők is élvezik :)

egyébként az első bnőm akit nagyon szerettem bi volt és mellettem volt bnője is.. aztán sajnos vége lett :/ azóta se volt senki olyan jófej és szép..

2015. máj. 25. 01:05
 19/19 anonim ***** válasza:

"...ha egyébként a lánynak csak TV sorozatok meg Rihannás és hasonló zenék, ValóVilág és hasonlók vannak megadva érdeklődési körnek"

Bár előttem is írták már, de ez itt a kulcs. Ha nem tudsz neki mit mondani, mert közöd sincs az ő "világához", akkor miért vársz szuper beszélgetést?

Én nőként netről ismerem páromat (korábbiakat is). Nálam mindig az volt a kulcs, hogy a direkt "nyomulás" helyett rám volt kíváncsi, és kötetlenül beszélgettünk. Nem arra ment ki a játék, hogy X kérdésre jól feleljek, utána jöhet a tali. Sokszor az elején nem is magunkról beszélgettünk, csak egy közös dologról. Itt jó indulás emiatt egy szimpatikus válasz, vagy akármilyen fórumon a közös érdeklődési kör.

2015. máj. 25. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!