Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban tényleg nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban tényleg nehéz párt találni? Mert szerintem igen. Szerintetek jó az ha egy pasi több lábon áll, és rengeteget dolgozik?

Figyelt kérdés
Szerintem nehéz.. Nem tartom magamat csúnya nőnek, de az elmúlt időben elég sok pasival ismerkedtem (neten), normálisnak tűntek, de aztán kiderült h vagy olcsójánosok (munkanélküliek pl.), vagy pedig napi 24-ből 20 órát dolgoznak, azt sose érnek rá.

2013. máj. 15. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy haverral. Ha nem haver ismerősével:D
2013. máj. 16. 15:59
 12/12 anonim ***** válasza:
igaz írj nekem én más vagyok
2013. máj. 17. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!