Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha van komoly párkapcsolatod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van komoly párkapcsolatod - esetleg együtt is éltek - tegyük fel hogy egyikőtök felteszi magát társkeresőre az interneten. Szerinted ez megcsalás vagy nem az?

Figyelt kérdés
30 feletti nő vagyok komoly kapcsolatban, együtt élek a párommal. Velünk semmi ilyen baj nincs, de erről beszélgettünk csajokkal. Volt aki szerint megcsalás, mások szerint nem az. Mi a véleményetek? Azt is írjátok meg miért az, s miért nem számít annak! Kort is írjatok és hogy nő vagy férfi a válaszadó. Köszi!

2012. okt. 24. 20:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem megcsalás szerintem.Amíg nem volt párom én is fent voltam, de nem azért, hogy párt keressek, mert ezt megtettem élőbe.Csak érdekelt milyen emberek vannak fent, mik az elvárásaik, képeket nézegettem és volt sok vicces adatlap is.

Most csak azért nem vagyok fent, mert a párom nem akarom ezzel bántani.

De szerintem jó időtöltés volt itt nézelődni:D

2012. okt. 28. 13:10
 12/20 A kérdező kommentje:

11-es!

Én is ott találtam meg a párom, netes társkeresőn. De a kérdés új szólt, ha VAN párod és úgy regisztrálsz... az szerintem már az. Mert ha VAN, akkor minek keresel? Minek hülyítesz más férfiakat, nőket? Mit kavarsz a párod háta mögött a tudta nélkül másokkal? Érted már?

Szóval így hogy azt mondod már van szerelmed. Így is azt mondod nem megcsalás? Így már az ugye? :)

2012. okt. 28. 19:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez még éppen nem megcsalás, de az első lépés a félrekufircoláshoz, hiszen, ha valaki felrakja magát a társkeresőre az azt jelenti, hogy nem a jelenlegi párja érdekli, hanem egy olyan kaland, aki még nincsen benne az életében. Ez olyan, mint a csók. Az is a megcsalás első lépcsőfoka.
2012. okt. 28. 21:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Legginor, igazad van. Én is épp ezt gondolom! Ha másra vágyik valaki, írogat másiknak, akkor nem elégedett a jelenlegivel. Akkor meg minek van vele? Átveri szegényt?
2012. okt. 28. 22:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A szó szoros értelmében véve nem megcsalás, viszont én azonnal kidobnám a bnőmet, ha ilyenen érném, ugyanis, ahogy írtam, igaz h nem megcsalás, de csak 1 hajszál választja el attól!

Még nem csalt meg, de meg akar, hisz azért regelt valszeg! Akkor meg úgy is csak idő kérdése a dolog...

Ez bőven szakítóok, még egy "sima" járásnál is, ha meg együtt is éltek, akkor meg főleg....

24/f

2012. okt. 30. 18:10
 16/20 A kérdező kommentje:

15-ös neked is igazad van.

Bár az elküldés előtt elbeszélgetnék, hátha velem van a hiba a baj, hátha miattam keres mást.

Szerencsére nem rólunk van szó, csak bántott hogy volt aki azt mondta NEM megcsalás. Mintha tök jó és normális dolog volna hogy valaki szeret téged, bízik benned, veled tervezi a jövőjét, te meg nézelődsz hátha kaphatsz jobbat. Undorító a szememben.

2012. okt. 30. 23:29
 17/20 anonim ***** válasza:

"Bár az elküldés előtt elbeszélgetnék, hátha velem van a hiba a baj, hátha miattam keres mást."

Ne hogy már ezért is magadat hibáztasd! Ha veled van a baj, akkor neki illene először beszélni veled, nem? Neki kellene odamenni hozzád hogy szia ez meg az van, oldjuk meg...de semmiképp sem a hátad mögött külön utakra menni!

Látszik az írásodból, hogy szereted...és épp ezért nagyon nem reálisan nézed a dolgokat! Ha baj van, akkor neki kellene odamenni hozzád, hogy mi a helyzet...de még azért is te kuncsorogjál, hogy méltóztasson már elmondani, mi a baja? Na ezt én nem fogom megérteni soha...ez már régen nem egyenrangú dolog akkor...

Igen, megalázó és undorító dolog, ha van párod és közben társkeresőre regizel, aki azt mondja, hogy ez normális és jó dolog, annak a lelkivilágával súlyos bajok vannak! Ne hagyd magad megetetni! Már hogy lenne normális dolog ez?

2012. okt. 31. 10:39
 18/20 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem megcsalás. mellesleg most ez a kérdés pont aktuális számomra, hisz kíváncsiságból én is regisztráltam, de én saját magamtól el is fogom ezt mondani a páromnak napokon belül. + ahova én regeltem, ott elő kellene fizetnem már ahhoz is hogy akár 1 levelet is megírjak valakinek, én pedig nem fizettem elő, ezzel is bizonyítva ártatlanságomat. ( nem utolsó sorban ő pedig a badoo-n van fenn)
2012. nov. 7. 20:43
 19/20 A kérdező kommentje:

Elmondanám újra:

Nem velünk van baj, mi mindent megbeszélünk és imádjuk egymást hűségesen. Szóval ne úgy fogalmazzatok mintha rólam és róla lenne szó, mert nem így van. Ez csak egy felvetés volt egy csajos beszélgetés kapcsán. Nekünk ha bajunk van nem kuncsorgunk, odamegyünk. Amúgy viszont van hogy nem mersz azonnal odaállni elé, hátha megbántod valamivel, de én akkor is inkább eléállok és a párom is ilyen. :)

2012. nov. 8. 19:53
 20/20 A kérdező kommentje:

18-as válaszadó

Engem marhára bántana ha tudnám hogy fent van a badoon. ami ha jól tudom szintén társkereső féle oldal, nem mellesleg te meg felteszed magad és UTÓLAG mondod majd el neki...

Nekem ez se tetszene.

2012. nov. 8. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!