Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinetek tényleg én nem akarok igazán barátnőt vagy csak nem találtam meg az igazit?
Udvaroltam egy lánynak a munkahelyemen és persze nem jöttünk össze.
Erre mondta 1-2 kollégám, hogy nem is akartam igazán összejönni a lánnyal, mert akkor jobban küzdöttem volna.
Én mident beleadtam, nem tudom mit tehettem volna még.
Most viszont láttam egy videót és egy szakember azt mondta, hogy ha valaki szerelmes, akkor ösztönösen mindent megtesz, hogy összejöjjön a másikkal.
Mivel nem egy emberen múlik, hogy lesz e párkapcsolat, így most nem tudom, hogy én lettem volna aki tényleg rosszul udvarolt, vagy csak nem jöttem be a lánynak.

Ha nem jössz be a lánynak, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor se fog veled összejönni.
A kollégáid lehet, hogy csak szívatni akarnak. Amit a youtube-on látsz, az meg nettó baromság. Minden hülye tölthet fel bármilyen videót, nem lesz tőle szakember.

jajistenem, agyilag hány éves emberek dolgoznak a munkehelyeden?
nem valami régi tündérmesében vagyunk, hogy a lovag teper ezerrel a hercegkisasszonyért (akit amúgy látott kábé kétszer, futólag), és ha átment a hétpróbán, akkor elnyeri vele a szívét.
felnőtt embereknél úgy néz ki a dolog, hogy kölcsönös szimpátia esetén ismerkedés, randizás, egyre mélyülő és erősödő párkapcsolat eredményeképp születik a szerelem. ha nem ismered jól, akkor hiába vannak erős érzelmeid, az vagy csak fellángolás, vagy csak kamaszos ábrándozás egy illúzióról, nem igazi szerelem.
kollégára meg végképp nem nyomulsz, mert minden érintettnek rengeteg kellemetlen helyzetet szülhet.

A kollégáid nem őszinték.
#1-nek amúgy igaza van.
Ha kölcsönösen tetszetek egymásnak, akkor nem kell lehoznod a csillagokat hamar összejön egy randi, ha nem akkor bármit tehetsz...
1. Tudom, hogy bárki mármit feltehet a netre, de igaznak tűnt amit hallottam.
Ha az embernek tetszik egy másik nemű, akkor tényleg próbál vele összejönni. Legalábbis nálam ez mindig így volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!