Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha barátok maradtok az exeddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátok maradtok az exeddel, az minden új partnert el fog riasztani?

Figyelt kérdés

25 éves srác vagyok, és a 2 barátom közül az egyik az exem.

Bár komplikált a helyzet, mert ezzel a lánnyal csak afféle barátság extrákkal vagy situationship-ben voltam kb. 2 évig. Nem voltunk szerelmesek egymásba, valójában más partnerre vágytunk, de a magány összeterelt minket. Jól éreztük magunkat, de tudtuk, hogy ez csak átmeneti.

Pár hete döntöttünk úgy, hogy ezt befejezzük és megmaradunk barátok.

Nagyon sokat segített rajtam lelkileg, fejlődtem is mellette érzelmileg, és egy nagyon jó barátom. De komoly kapcsolatot nem tudnék vele elképzelni.

Viszont úgy érzem, hogy egy jövőbeli párkapcsolatomnak keresztbe tenne. Félek, hogy egy másik lányt ez egyből elijesztene.

Szerintetek mennyire megérthető ez a szituáció?

Vagy mindenképpen választanom kell egy barát és egy párkapcsolat között?

ma 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan lányt esetleg nem zavarna, aki hasonló szituban van mint te, de más lányt nyilván zavarna, hogy nő a legjobb"barátod" még úgyis, hogy nem tudná, hogy két évig dugtatok mint a nyulak.
ma 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is jóban vagyok az exemmel, DE az általad leírt szituáció zavarna. Eddig is "csak barátok" voltatok, de ez nem akadályozta hogy szexeljetek, hát ezután nem lenne túl megnyugtató hogy továbbra is "csak barátok" vagytok... :D

+ nekem a személyes találkozgatás (pláne kettesben) nem igazán fér bele, ezt én se csinálom.

ma 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vagytok barátok hanem egymásba kapaszkodtok lelkileg, testileg egyaránt mert kutyának se kellettek, vagy féltek másokkal párkapcsolatba fogni. Egymáson lógtok, kihasználjátok egymást. Ez sosem volt és sosem lesz barátság. Döntsd el, hogy keféled tovább, vagy inkább többé nem tartod vele semmilyen szinten a kapcsolatot. Megenni és megtartani a sütit egyszerre nem lehet.
ma 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, engem zavart volna. Kb. kizáró ok lett volna.
ma 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kell választanod, egy nyitott, hasonló kapcsolatból érkező nő el fogja fogadni, egy ideig... Utána már viszont zavarni fogja, hogy az exed fontosabb neked, érzelmileg közelebb áll hozzád.

Megérzésem szerint te még nem vagy túl az exeden. Még ne vágj bele új kapcsolatba, inkább csak kalandozz kicsit, éld ki magad kötetlenül. Majd ha tényleg készen állsz érzelmileg is akkor kezdj új kapcsolatba.

ma 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
En ebben az esetben biztos, hogy nem akarnek veled lenni. Meg ha te nem is akarsz a csajjal lenni, mi a garancia arra, hogy a csaj nem fog bekeverni? Neki sem szavaznek bizalmat.
ma 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!