Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai friss diplomás, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai friss diplomás, meg csinos 25-35 közötti nők azok szerethetnek főzni meg takarítani?

Figyelt kérdés
🤔

#elkényeztetés #Lusta nők #Okos tojás #Gazdag családi hátteres nők
ma 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:

53# én természetesen ápolnám szívesen és volt is rá példa hogy többször is gipszben volt. Injekcióztam, fürdettem etettem. Ez természetes hogy kitartok a párom mellett pedig nem eü dolgozó vagyok.

Én, az anyagias nő. 11#,22# voltam.

ma 12:16
 82/89 A kérdező kommentje:

81

Akkor van pozitív tulajdonságod is.

ma 12:19
 83/89 anonim ***** válasza:

És nincs meg a rajtengedélyük? 😂

ma 12:33
 84/89 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem szereti ilyesmire pazarolni a kevés szabadidejét, de jobb híján megcsináljuk. Remélem te is.
ma 12:42
 85/89 anonim ***** válasza:
80%

Nőként nem értem milyen komoly elvárásai vannak?

Ugyan én 68 kiló vagyok, a többi stimmel. Ha ezt a pasi is tudja hozni és közösek a tervek akkor teljesen jó.

De azok a kulcsszavak meg egy két kommented...

Te is nyújtod ezeket?

N 33

ma 12:49
 86/89 anonim ***** válasza:

Eh, beforr az. Legalább a párom megélhette egy gyerekkori álmát: a karjaiban vihette biztonságba a megsérült szerelmét. Mint egy igazi lovag.

Kérdező, legyen egy elképzelésed az ideális párról, de ne ragaszkodj minden eleméhez, mert tökéletesség nincs. Ragaszkodj a kölcsönösséghez, de ne ehhez a "mindenben szigorúan 50-50%"-hoz.

25/N

ma 13:00
 87/89 anonim ***** válasza:
55%

"És azt meglehet kérdezi hogy te boldog párkapcsolatban mellett, itt gyakorin miért pont a társkeresési problémák rész alatt töltöd az idődet?"

Én pl azért, mert a felnőtt kapcsolatok kategória az egyik legszórakoztatóbb az oldalon. :D

ma 13:02
 88/89 anonim ***** válasza:

Kérdező én már nem szeretek főzni.

Férjem is tud.

Egyszer ő egyszer én.

Házi rabszolga nem akar lenni már senki, nem csak a diplomások.

ma 13:50
 89/89 anonim ***** válasza:
68%

#75 Miért, szerinted csak a nyomorgó örökké egyedülálló párkapcsolatra képtelen embereknek kéne itt tanácsokat adogatnia egymásnak?

Jó hogy nem azt kérjük számon hogy a számítástechnika kategóriába járnak olyanok akik ténylegesen értenek az informatikához, hiszen aki nem full ostoba a témában, az még véletlenül se tévedne oda.

ma 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!