Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai friss diplomás, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai friss diplomás, meg csinos 25-35 közötti nők azok szerethetnek főzni meg takarítani?

Figyelt kérdés
🤔

#elkényeztetés #Lusta nők #Okos tojás #Gazdag családi hátteres nők
ma 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
69%

Komoly gondod van a szövegértéssel. Írtam, hogy szeretek főzni. Tudok is főzni.

De ez a hiszti a meleg főtt kajával annyira boomer... Nagypapa volt ilyen. Ha a mama félholt volt, akkor is pontban déli 12-kor az asztalon kellett lennie az ebédnek. Vasárnap húsleves, rántott hús rizzsel. 60 éven át, minden vasárnap, ugyanúgy.

Jó, mondjuk ő el is tartotta a mamát 60 éven át, megteremtette a családi házat, a kocsit, felnevelt négy gyereket, és sose ment félre. Talán erre lehet írni pejoratív felhang nélkül, hogy kiérdemelte.

Az is igaz, hogy aktív éveiben bányász volt. Nem volt kérdés, hogy fog annyi kalóriát elégetni.

De kérdem én, hogy akinek a napi mozgása, hogy elmegy a buszmegállóig, az mire akar minden nap főtt ételt? Mi van, ha vacsorára saláta van? Vagy pirítós? Vagy csak eszel, amit találsz?

A legtöbb nő idővel ezért utál meg mindent. A főzést, a házimunkát, és a szexet is. Neki ebből kötelesség lesz, muszáj csinálni, ha van kedve, ha nincs.

ma 10:31
 22/89 anonim ***** válasza:
19%

15# ha nincs autód, az egyértelműen kuka.

Nem fogok vonatkázni meg buszozgatni le a horvát tengerpartra olyan férfival akinek nincs kocsija, és az még csak nem is egy tétel.

Nekem van autóm, mindig is volt, de biztos nem viszek egy férfit se egy métert sem. Nagyon maximum alkalmilag ha szervizbe van a kocsija.

És igen nálunk mindig a férfi fizet ha ételt rendelünk. Egyszerűen nem engedik hogy kifizessem. Akkor szoktam én fizetni a kaját ha nálunk eszünk és én főzök de az ritkábban van.

ma 10:33
 23/89 anonim ***** válasza:
48%

Oké, de mindenki a fiatal lányokért verseng. Szóval senkit nem fog érdekelni, hogy 40 fölött mi az átlag, ha a huszonéves lányok huszonéves pasikra buknak alapból. De továbbra sem értem. Ha neked van egy csomó feltételed, miért baj hogy másoknak is van?

ma 10:34
 24/89 A kérdező kommentje:

19

Semmi harag. És írtam nem feltétlenül kell. Érettségi is elég.

Te is elég magas vagy. És rengeteg ilyen nőt is làtok az utcán. Valamelyik kommentelő meg làtod azt hiszi hogy az emberek nem nőttek arányában az elmúlt 20 évben. Pedig de. Sok 170 feletti nő nem szaladgàlt az utcán 2000 előtt.

ma 10:34
 25/89 A kérdező kommentje:

20

Ez csak a téma indító kedvcsináló. Talán azt hiszed pl egy munkatàrsnőnek felhozom ezeket ? 😜

ma 10:37
 26/89 anonim ***** válasza:
68%
25- kedvcsináló mihez? :D
ma 10:42
 27/89 anonim ***** válasza:
69%

Dehogy mered felhozni! Túl gyáva vagy, hogy arcból arcba, élőben vállald a véleményed.

ma 10:43
 28/89 A kérdező kommentje:

21

Én nem vagyok a nagypapàd.

Én szeretek főzni és takarítani is. Igaz nem minden nap. De tök jól elvagyok az egyszerű ételekkel. Tegnap egy nagyon kiadós pörköltet csinàltam. Extra jó lett.

Nincs senkim de nem vagyok megcsalòs. Komoly kapcsolatot szetetnék.

ma 10:43
 29/89 anonim ***** válasza:
83%
Te felsőkategóriás vagy?
ma 10:45
 30/89 A kérdező kommentje:

22

Szerintem te nem vagy nő. Ezt a túlzott anyagias meg felvàgós stílust csak az incelek nyomatjàk itt.

Amúgy mint valamelyik vàlaszban írtam hogy volt a nevemen örökölt autó. Csak a testvérem matakodasa miatt (hogy kié legyen) eladásra került. Egy kmt nem mentünk vele.

ma 10:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!