Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nő rendre csak a szögletes fejű, vadász szemű férfiakat akarják, hosszúkás vagy ovális fejformájú férfiak felejtősek ezen kategória számára?

Figyelt kérdés
Tehát a magas tesztoszteron által determinált fej és arctípust preferálják?
febr. 16. 11:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyetlen ember egyetlen vonását emelted ki, aminek már csak azért sincs értelme, mert nagyon sokaknak nem vonzó Chalamet, illetve azért sem, mert az összkép számít. Az egész arc, mellé a haj, mellé a test, illetve ahogyan az fel van öltözve. Az összkép számít. Hidd el, magamtól sose kezdtem el méregetni, hogy mondjuk Chalamet szemei mekkorát (amúgy nem is értem, hogy miért tűnnek neked hunyorinak és sunyinak, no mindegy).

febr. 20. 11:00
 12/17 A kérdező kommentje:

11

A kis szem általában sunyiságot sugároz de az ilyen szeműek már gimiben is népszerűek valamiért. Én nem tudnék ilyen srácokkal barátkozni mert legtöbbször a személyiségükkel is gond van, vagy nárcisztikusok, vagy buták, szűklátókörűek, felszínesek. Sajnálom, nem szép dolog külsőre ítélni de ezt tapasztaltam.

Mutatnál egy hosszúkás arcú, kis állú nagyobb szemű hírességet aki bejön?

febr. 20. 11:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy mi korántsem pocsékolunk ennyi időt arra, hogy elemenként elemezzük egy férfi arcát. Ránézünk és eldöntjük, hogy tetszik-e. Lehet azért voltak népszerűek ezek a "sunyi szemű srácok", mert veled ellentétben nem mások testi adottságait elemezték és vontak le irreális, utálkozó következtetéseket egymás személyiségéről. Te nem érzed, hogy milyen ostobaság ez? Nagyjából ugyanolyan hülyeség, mint amikor a középkorban a vöröshajú embereket kinézték, mondván, hogy a sátán szolgái.

Linkeltem a korábbi válaszomban olyan férfiakat, akiket igencsak vonzónak találok, akárcsak a barátnőim többsége (a felsorolásból nekem Edward Blumel tetszik leginkább). Azt se tudom, hogy hol kezdődik, hogy valakinek kicsi vagy nagy álla van, pláne, hogy a legtöbb férfinek úgyis átlagos. Mi a kicsi és a nagy szem? Lehet ami neked sunyi, az nekem huncut tekintet.

Na, de hogy ne mindig híreségekkel példálozzak:

[link]

Ezen a képen a párom látható és nekem külsőre egy ideált képvisel, nem különösebben érdekel, hogyha ránézek, akkor kicsik vagy nagyok a szemei, mert az összkép a fontos.

febr. 20. 11:18
 14/17 A kérdező kommentje:
“ Mutatnál egy hosszúkás arcú, kis állú nagyobb szemű hírességet aki bejön?”
febr. 20. 12:10
 15/17 A kérdező kommentje:

[link]

Az ilyen típusok mennyire jönnek be?

febr. 20. 12:12
 16/17 A kérdező kommentje:

Hát ő?

[link]

febr. 20. 12:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Most komolyan? :D Ő (ez az egy ember) így semennyire, de tegyük hozzá, ez egy rémesen előnytelen kép. Leginkább a hülye arckifejezése és a lenyalt haja a zavaró.

(Kis javaslat: az angolban a "bulging" szónak van egy elég negatív felütése, ha külső jegyként használják. Kicsit mintha angolul a bambát használnád, és itt nem erről van szó.)

Ha én megtettem, hogy konkrét, megnevezhető embereket küldtem be példaként, akkor te is megtehetted volna ugyanezt, ahelyett, hogy ostoba shutterstock képpel jössz. No mindegy. Én vártam tőled túl sokat. Utánanéztem inkább én, és az alábbi színészek lettek felhozva példának: Johnny Depp, Brad Pitt, Orlando Bloom, Harry Styles, Rami Malek, Keanu Reeves, Eddie Redmayne, Adam Driver. Szerintem mindannyian vonzó férfiak (különösen a fiatalkori Depp), de nekem közülük is Redmayne ( [link] tetszik legjobban.

febr. 20. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!