Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok 20 és 30 éves kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 20 és 30 éves kor között, mi a gond a mai férfiakkal?

Figyelt kérdés
Miben tudnának fejlődni?
tegnap 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudok “a férfiakról” nyilatkozni, pusztán a saját tapasztalataimról.

Én azt figyeltem meg az exeimnél, hogy ingyen pszichológust kerestek bennem. Folyton volt valami problémájuk, állandóan hisztiztek valamin, és nem tudták rendbe szedni az életüket.

Szerencsére azóta találtam egy normális srácot.

Mindenesetre kihangsúlyoznám, hogy ez egy nem reprezentatív minta alapján alkotott SZEMÉLYES benyomás.

tegnap 13:56
 2/66 anonim ***** válasza:
12%
Szerencsére a ti életetek mindig rendben van
tegnap 13:58
 3/66 anonim ***** válasza:
66%

2

Szerencsére igen. :)

tegnap 14:05
 4/66 anonim ***** válasza:
16%
Nyomják a nők az önfejlesztést attól ők igazán jó emberek és hasznos tagjai lesznek fogyasztói társadalmunknak.
tegnap 14:18
 5/66 anonim ***** válasza:
70%

Így ahogy az egyes írja! Nem jartam az összes férfival, de akikkel igen, azoktrol tudok nyilatkzoni! Ők úgy gondolták, hogy ingyen rehabilitacios központ vagyok számukra, en viszont társat szerettem volna, nem egy gyereket, akit "felnevelek". A másik, hogy folyamatosan a körülményeket hibáztatták, nem pedig saját magukat, és hiaba adtam tanácsot, hogy mit tanuljon ki pl. hogy jobban keressen, nem fogadták meg., mert nekik jó a gyárimelós fizetes, de azert gyereket akarna.... Aztán egy idő után, tudatosan szingli lettem, és megfogadtam, hogy csak akkor kezdek barkivel is, ha annak rendben van az egzisztenciája, elete.

Illetve..szinten. rossz mény miatt:

Arrol senki nem tehet, hogy honnan jött, hova született DE!!!! ha egyszer is meghallom, hogy az anyja bele akar pofázni az életünkbe, és az aktuális párom nem all ki mellettem, akkor szintén elköszönök. Ez most meg is történt majdnem. Szerencsére meg tudtuk beszélni, és most már vőlegény., de azonnal bontom az eljegyzést, (sőt, házasságot is) ha az anyja mellett áll ki, és nem mellettem.

tegnap 14:18
 6/66 anonim ***** válasza:
64%
Akkor ne fejlesszétek magatokat, hanem picsogjátok végig az éteteteket. 🤷🏻‍♀️
tegnap 14:19
 7/66 anonim ***** válasza:
79%

Hogy besértődnek itt egyesek azon, hogy valaki leírja a személyes tapasztalatait, és még ki is emeli, hogy szubjektív a véleménye, és nem “A férfiakról” nyilatkozik.

Bezzek az incelek “minden nő” kezdetű mondataira elélveznek. :D

tegnap 14:22
 8/66 anonim ***** válasza:
66%

4

Ha az önfejlesztes azt jelenti, hogy nem állunk le mindenféle selejtes szutyadékkal, akik semmit nem ertek el az eletben, amiért termeszetesen mindig más a hibás....(miközben én (es a legtöbb nő) tanultam, dolgoztam a céljaimert) akkor igen, "nyomjuk az önfejlesztést"

Ezuton is elnezest kérünk, amiert nem az az egyetlen életcelunk, hogy kiszolgáljuk a teremtes "koronajanak" a lusta picsáját!

tegnap 14:22
 9/66 anonim ***** válasza:
75%

8

Folytköv*

Hiszen, minden tisztesseges nő, csakis akkor hasznos tagja a társadalomnak, ha kiszolgálja egy férfi igényeit!

tegnap 14:24
 10/66 anonim ***** válasza:
14%

8 Most arra vagy büszke hogy iskolába jártál és van munkád?

Vannak férfiak is akiknek összejöttek ilyen dolgok...

Aranyos amikor egy nő büszke rá hogy diplomája van meg jó munkája olyan mint amikor egy majom autót vezet.

tegnap 14:25
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!