Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz kötődéseket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Khruchevka:3 kérdése:

Miért ilyen nehéz kötődéseket kialakítani? Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Valamiért én nem vagyok jó ebben a témában, de nem miattam. Én nagyon szeretnék kötődni valakihez, de mind a "barátok", családtagok, ráadásul a több évig tartó párkapcsolatom is véget ért és a másik fél nem is érezte rosszul magát vagy bármi, pedig nagyon sok emlék és dolog történt ebben a pár évben. A magányt nehéz elnyomni, de ebből hogy lesz kiút, azt nem tudom. Ha emberek között vagyok, akkor meg nem igazán érzek semmit, mindenki elvan magával többnyire vagy valakivel van.

febr. 8. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Most is ebben a helyzetben vagyok, rengeteg emleken, elmenyen vagyok tul, csalodasokon is.

De nincs akit szerethetnek es viszont szeretne.

febr. 8. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
febr. 8. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:

1# Akkor nagyjából tudom mit érzel most. Te látod a helyzetedből a kiutat?

2# 21/f

febr. 8. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:

3 hat nem igazan, vagy csak nagyon nehezen.

Hiaba teszek meg mindent,hogy megismerjek valakit, ez a szerencsen is mulik,hogy adodik e olyan alkalom.

febr. 8. 23:18
 5/5 tejjelkifili ***** válasza:

A dolgok megváltoznak az iskolás évek után. Itt most neked kell tenni, alakítani a dolgokat, mert a szituáció már nem tesz bele annyira könnyen, mint az iskola, ahol minden nap találkoztál azokkal az arcokkal és aránylag sok szabadidőtök is volt.

De nem lehetetlen, csak tényleg valahogy célirányosan tudd ki vagy, milyen emberekkel működsz jól, mik érdekelnek, és olyan irányokba kutakodj. Járj eseményekre, tanulj dolgokat. stb

febr. 9. 01:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!