Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tom Cruise ha Magyarországra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tom Cruise ha Magyarországra született volna, incel lenne?

Figyelt kérdés

Sokak szerint szép a mosolya, és magáénak tudnak 1-2 menő szerepet. De Magyarországon nem lenne lehetősége színészkedésre, valamint pénze se lenne, mivel azt is azzal kereste. Itthon mehetne árufeltöltőnek, már ahol van felvétel, mert hogy már olyan munkáért is verseny van.

De a legfőbb probléma vele a magassága, alig több mint 160 centi. Ez itt Mo.-n egy akkora negatív pont lenne alapvetően, amivel már eleve incel életet élhetne csak. Szerény véleményem szerint, és hát, majd meglátjuk hány más ember véleménye szerint is.

tegnapelőtt 15:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Te már csak tudod Mucsaröcsöge alsóról.
tegnapelőtt 15:47
 12/20 A kérdező kommentje:

"Te már csak tudod Mucsaröcsöge alsóról."

Igen, én már csak tudom. Mivel én magam is részvény befektető vagyok. Ha nekem lenne pénzem filmipari részvényekben, én is elvárnám, sőt követelném, hogy hazudjanak és optikailag manipulálják a magasságát, nehogy kiábránduljanak a női rajongói és bebukjam a pénzemet.

tegnapelőtt 15:49
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Na ez jó. :D

Mondj még ilyeneket.

tegnapelőtt 15:52
 14/20 anonim ***** válasza:
10 ből 5 ember fektet részvénybe, köztük magam is. Nem a valóságtól elrugaszkodott dolog, hogy te részvényeket veszel. Úgy írod, mintha nagy dolog lenne manapság.
tegnapelőtt 16:17
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy nagy dolog. Elég hozzá egy Revolut.

De ha te is fektetsz részvényekbe, bizonyára nyerni akarsz rajta, és utálod ha zuhan az értéke. Gondolom nem riadnál vissza attól, hogy hazudják is hogy még többet érjen a részvényed.

tegnapelőtt 16:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Most is incel, csak nem mondták el neki, hogy ez mit jelent.
tegnapelőtt 16:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Revoluttal nem kereskednék, mert adózni kell utána ugyanis úgy tudom nem lehet tbsz számlát nyitni rajta. Ez annyit tesz, te mindenképpen vesztesz rajta.
tegnapelőtt 16:51
 18/20 anonim ***** válasza:

17# ez igaz, de a hét év garanciát csak akkor kapod meg, ha évente hivatalos márkaszervizbe hordod a verdát, az viszont sokkal drágább, mint a maszek szerelőm.

Szóval megfontolandó.

tegnapelőtt 16:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi értelme a kérdésnek?

Jóképű volt /színész lett / híres lett / gazdag lett

Itt Magyarországon is lett volna fiatalon barátnője. Hiába nem magas. Egy rajtengedélyt (arc ) teljesített és onnantól kapott volna nőt.

Veletek az a baj hogy mindenben rosszak vagytok ! Külső, iskola, anyagiak, személyiség. Így persze hogy kutyát nem érdeklitek.

tegnapelőtt 22:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Én bőven ismerek olyan férfiakat, akik hasonló magasságúak, mint Tom Cruise, max. 1-2 centivel magasabbak, fele olyan jól nem néznek ki, mégis van párkapcsolatuk. Mondjuk ehhez kell egy normális személyiség és nem árt, ha nemcsak a médiaideál top csajokhoz tudnak vonzódni.
tegnap 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!