Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tom Cruise ha Magyarországra született volna, incel lenne?
Sokak szerint szép a mosolya, és magáénak tudnak 1-2 menő szerepet. De Magyarországon nem lenne lehetősége színészkedésre, valamint pénze se lenne, mivel azt is azzal kereste. Itthon mehetne árufeltöltőnek, már ahol van felvétel, mert hogy már olyan munkáért is verseny van.
De a legfőbb probléma vele a magassága, alig több mint 160 centi. Ez itt Mo.-n egy akkora negatív pont lenne alapvetően, amivel már eleve incel életet élhetne csak. Szerény véleményem szerint, és hát, majd meglátjuk hány más ember véleménye szerint is.
"Te már csak tudod Mucsaröcsöge alsóról."
Igen, én már csak tudom. Mivel én magam is részvény befektető vagyok. Ha nekem lenne pénzem filmipari részvényekben, én is elvárnám, sőt követelném, hogy hazudjanak és optikailag manipulálják a magasságát, nehogy kiábránduljanak a női rajongói és bebukjam a pénzemet.
Nem azt mondtam, hogy nagy dolog. Elég hozzá egy Revolut.
De ha te is fektetsz részvényekbe, bizonyára nyerni akarsz rajta, és utálod ha zuhan az értéke. Gondolom nem riadnál vissza attól, hogy hazudják is hogy még többet érjen a részvényed.
17# ez igaz, de a hét év garanciát csak akkor kapod meg, ha évente hivatalos márkaszervizbe hordod a verdát, az viszont sokkal drágább, mint a maszek szerelőm.
Szóval megfontolandó.
Mi értelme a kérdésnek?
Jóképű volt /színész lett / híres lett / gazdag lett
Itt Magyarországon is lett volna fiatalon barátnője. Hiába nem magas. Egy rajtengedélyt (arc ) teljesített és onnantól kapott volna nőt.
Veletek az a baj hogy mindenben rosszak vagytok ! Külső, iskola, anyagiak, személyiség. Így persze hogy kutyát nem érdeklitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!