Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ismerkedés és a testépítő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ismerkedés és a testépítő versenyre való felkészülés mennyire egyeztethető össze?

Figyelt kérdés

Már idén szerettem volna egy naturál versenyen elindulni, de az egyik srác a kondiból aki már többször versenyzett azt mondta, hogy ha ősszel akarok versenyezni akkor már most elkell kezdeni a felkészülést lehetőleg edző segítségével. Mivel az ünnepek alatt kimaradt 3 hét az edzésből illetve a kajából, éppen lakás felújításban vagyok ami márciusig még biztos el tart, előre láthatólag többször el fogok utazni külföldre több napra, az egyik barátomnak esküvője lesz és most pénzem sincs egy edzőre mert apámnak is tartozom meg a navnak is, így úgy döntöttem hogy idén még tömegelek és majd jövőre készülök fel. Mindezek mellet viszont szívesen ismerkednék lányokkal. Szerintetek a kettő megfér egymás mellet? Gondolom egy nőnek se tetszene ha nem ő lenne nekem az első.

26/f

ma 14:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ahogy ő fogalmaz a két legfontosabb dolog a csajozásban a looks és a exposure. Ha nem vagy chad akkor az egyetlen esély ha minél több csajt szólítasz le. A nagy számok törvénye alapján valakinek tetszeni fogsz.
ma 16:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha magas vagy és kigyűrt akkor legalább kompenzálod hogy nem te vagy a legjóképűbb pasi.
ma 17:21
 13/16 anonim ***** válasza:

"Csak érdekes, hogy egy black pill youtubernek ennyire megy a csakozás"

Ez mar generacios kulonbseg. A mi idonkben a blackpill jelszava a LDAR volt :)

40F truecel

ma 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
11 és 13: De ő neki nem csak 1 vagy 2 db barátnője volt összesen. Az hogy megy neki a csajozás, de mégis lehúz másokat az interneten a folytonos negatív tartalmaival? Ezt inkább úgy nevezik, hogy a konkurencia eliminálása vagy mások nyomorából való haszonszerzés. Már hogyan is lehetne ő ennek a közösségnek a tagja, nemhogy egyik legnagyobb képviselője, amikor hazugság az egész és direkt olyan körülmények között próbálkozik, ahol nagyobb az esély a visszautasításra? Most nem mondod, hogy utcán random nőket leszólítva nem fog sok összejönni.
ma 17:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Én se értek vele egyet mindenben de abban van igazság hogy ha külsőleg nem tetszel egy lánynak, akkor a humor, pénz, duma nem fog segíteni max a barát zónába kerülsz
ma 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Mit takar pontosan egy ilyen versenyfelkészülés? Én magam is sokat edzek, de versenyezni sosem akartam, így nem tudom. Nekem olyan párom van, aki nem jár edzeni, mégis megvagyunk, bár nekem néha nehéz, mert amikor dietazom, ő nem túl támogató hogy úgy mondjam. Ezért vannak nehéz pillanatok, mert én is szeretem a hasam. 😅 Egyébként edzeni munka előtt járok, így a közös időből nem vész el. Szeretjük egymást, jó a kapcsolat, de HA párt keresnék, a kaja és életmód miatt nekem plusz pont lenne, ha a másik is hasonló beállítottságú.

Szóval egy sportos/kondis lánnyal simán lehet, hogy jól meglennétek, ha rá is tudsz elég időt szakítani. Viszont ha minden idődet elveszi a munka, meg az edzés, az úgy nehéz lesz.

ma 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!