Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ilyen lányokat találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ilyen lányokat találni?

Figyelt kérdés

Nekem nem jönnek be a tömeggyártott nők (gondolom nem újdonság), jobban szeretem a visszahúzódóbb, csendesebb, kicsit nerdy lányokat.

Lehet én is ilyen vagyok kicsit, mert ha valahol megismerkedek ilyen típusú lánnyal mindig nagyon jól kijövünk. De akiket ismerek azon nem ismerkednek, nem járnak sehova, szóval elég nehéz megtalálni őket, meg ebből kiindulva a hasonlókat is. Vagy csak én járok rossz helyekre?

Ha van ilyen ismerősötök, vagy ti vagytok ilyenek, hova jártok, hol lehet hasonlókkal ismerkedni?

tegnapelőtt 08:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Bárhol találhatsz olyat, de ha nem mersz kezdeményezni, mert attól félsz, hogy kinevet/visszaztasít, akkor neked nincs lehetőséged.

Nem is értem az ilyen kérdéseket. Ha tudnál csajozni, akkor akár a könyvtárban is felszedhett volna egy nerdy csajt. De ha oda sem mersz menni, akkor mit szeretnél?

tegnapelőtt 08:54
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
Ne így akard megkerülni az elvárásokat! Azt hiszed ha nem magamutogatós "instàs" a csaj, akkor màr nem a vékony / magas diplomás orvos lesz neki az elvàràsa? 😄
tegnapelőtt 09:01
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Ha van valamilyen hobbija, vagy sportol valamit azon keresztül elérheted, de erre nincs általános szabály, hogy mi az. Szerintem 2025-ben a könyvtár már túl sablonos, mint "nerdy elfoglaltság", bár nem kizárt.
tegnapelőtt 09:32
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Hétköznapi helyeken és helyzetekben leginkább. Csak ehhez fel kell figyelned rájuk (nem fogsz, mert nincs "kikerázott" top külső), aztán lépni is (ezt meg a qrva #metoo és társai miatt érthetően nem mersz). Mert amúgy az elég tipikus, hogy "nem járunk el". Én tavaly június eleje óta uszodába (egyben strand is) igen, de ez csak szívesség/segítségnyújtás tágabb családon belül, és ha nem merült volna fel rá igény, akkor még mindig csak a kötelező köröket futnám házon kívül.
tegnapelőtt 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

"Szerintem 2025-ben a könyvtár már túl sablonos, mint "nerdy elfoglaltság", bár nem kizárt."

Feltételezem, hogy kis városban laksz, ahol nincs nagy könyvtár, vagy te magad sem vagy egy könymoly típus.

Ellenkező esetben tudnád, hogy az olvasó emberek többsége a nyomtatott könyveket szereti, és akinek nincs pénze méregdrága 6-7 000 Ft-os könyveket venni, azok a könyvtárból kölcsönzik ki a könyveket.

Igenis lehet ott találni csinos értelmiségi lányokat, csak mint mondtam, azok felszedéséhez tudni kellene csajozni is.

Aki nem ért a csajozáshoz, annak semmilyen lehetősége nincs, hogy önmagától felszedjen egy neki tetsző csajt. Annak marad a szerencse: vagy véletlenül összejön neki egy olyan csaj pl. egy társkereső alkalmazáson, vagy nem.

Konkrét ismerkedésről azonban csak azok esetében beszélhetünk, akik tudnak csajozni.

tegnapelőtt 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Egyetemen? Koliban? Egyetemi programokon? Szakmai konferenciákon? Valami "nerdy" hobbival, pl társasozáson akár barcraft akár házibuliban barátokon keresztül.

Én ilyen vagyok és az egyetemi koliban találkoztam a párommal.

tegnapelőtt 10:40
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
5-os segítek a szövegértelmezésben: úgy gondolom, 2025-ben már nem attól lesz valaki "nerdy" feltételen, hogy olvasó ember és könyvtárba jár.
tegnapelőtt 10:43
 8/12 anonim ***** válasza:
38%

A "nerdy" kockát jelent az angol nyelvben, tehát eleve fura a Kérdező megfogalmazása, mivel nem igazán vannak kocka nők. Aki mégis "kocka", az karriet épít rá a YouTube-on, szóval semmi köze nincs a kocka (lúzer) srácokhoz.

Ő minden bizonnyal arra céloz, hogy hozzá hasonó visszahúzódó, önbizalomhiányos, gubóban élő nők vannak-e.

Vannak, ennek a könyvmoly a megfelelője. Csakhát amivel nem számol a Kérdező: az önbizalomhiányos csajoknak a magabiztos srácok jönnek be, szóval eleve hátránnyal indít.

tegnapelőtt 11:02
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Kocka az ilyen reálos dolog, szóval matek fizika infó és mérnöki szakokon vannak nagy eséllyel. A másik a könyvmoly, ami ennek a humán megfelelője
tegnapelőtt 11:07
 10/12 anonim ***** válasza:
36%

Egy matek/fizika szakos csaj nem kocka, hanem egy értelmes ember.

Nem derült ki egyébként az, hogy a kérdező mit ért kocka csajon.

Jól kinéző gamer lányok úgy láttam, a YouTube-on nyomulnak. Vagy ő mit akar? Átlagos kinézetű, önbizalomhiányos gamer lányt? Valszeg azok is magabiztos srácokat keresnek. Na nekem mindegy. Sziasztok.

tegnapelőtt 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!