Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkudj meg, de mindenképp a tökéletest válaszd csak?
Figyelt kérdés
Hogy fér össze ez a kettő az itteniek fejében?tegnapelőtt 13:32
1/10 anonim válasza:
Ez vagy-vagy helyzet. Linkelj olyan hozzászólást, ahol abban a kontextusban van, amit írtál. Én még nem láttam.
De, ha ragaszkodunk ehhez, akkor lehet úgy is megalkudni, hogy az elérhető legjobbat keresed. Már amennyiben az elérhető szinten csak megalkuvás az opció.
2/10 anonim válasza:
És a te fejedben? Az az egy fej elég is mindenkinek, ami a nyakán van. Majd az dönt.
Te is tudod, hogy itt ellentmondás van. Miért teszel fel ilyen kérdést? Milyen választ vársz?
3/10 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Azt meg nem tudom elhinni, ha a napi szinten kiirt, vegyél vissza a szexuális igényeidből, és örülj ha egyáltalán nő szétteszi válaszokat nem láttál még.
tegnapelőtt 13:40
4/10 anonim válasza:
3, hol szerepel benne, hogy alkudj meg és eközben válaszd a tökéleteset?
5/10 A kérdező kommentje:
4. Vagy egyik, vagy másik szerepel a válaszokban. A kettő együtt a valóságban nem megy, nem egy válaszon belül történik meg.
tegnapelőtt 13:45
7/10 A kérdező kommentje:
6. Alkudj meg, de ha megalkuszol, akkor meg mártír vagy, hogy megtetted és nem tetszik. Most vagy egyik, vagy másik tanács hülyeség.
tegnapelőtt 13:48
8/10 anonim válasza:
5 és te mégis azt kérdezted, hogy fér össze a kettő. Logikai bukfenc az egész. Nem fér össze ezért nem is szerepel egy válaszban. Van, aki ezt ajánlja, van aki azt, ahogy van aki megalkuszik és van, aki nem adja alább annál, akire vágyik. Tehát, mire is vagy pontosan kíváncsi?
9/10 anonim válasza:
7 alkudj meg, ha úgy érzed ezzel meg tudsz elégedni és boldog leszel. Vagy ne tedd és alakítsd ki úgy a boldogságod. De ne nyafogj, hogy nem jó az a helyzet, amit magadnak alkottál. Szerintem nem egy ördöglakat.
10/10 anonim válasza:
Olyat sehol sem láttam leírva, hogy vki csak a tökéletessel érje be. Olyat igen, hogy ami nála vízválasztó vagy alap elvárás, abból ne adjon le (de az nem egyenlő a tökéletessel... de én is megkaptam azért, hogy a tökéletes keresem, hogy nőként nem az volt az össz elvárásom a férfi felé, hogy "legyen 2 keze, lába, farka, legyen munkája, ne legyen alkesz és ne verjen nőt"... aztán találtam az elvárásaimnak megfelelő férfit, aki messze nem tökéletes... de pont jól passzolunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!