Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik közösségi platformon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik közösségi platformon van szerintetek a legtöbb simp pasi?

Figyelt kérdés

Szerintem fb csoportokban.

I love Gym (mondjuk ez nagyon proli) meg biciklizős, túrázós csoportokban ahol néha ha egy nő kitesz valami képet egyből megy az egó polirozás. Már direkt hülyeségből olvasgatom az ilyen képek alatti hozzászólásokat úgy hogy közben egyik szemem sir a másik meg nevet. Ami konkrét társkeresős csoport az meg egyenesen ennek a jelenségnek a csimborasszója, kitesz a 10/-10-es nő egy képet odabüfög egy mondatot/idézetet vagy annyit se és jönnek a droidok.

jan. 1. 23:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Na ez se semmi most találtam egy olyat fb-n hogy "érett gyönyörű nő". Ez most mindent visz, ez az igazi trash.
tegnapelőtt 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is Facebookon. Tényleg olyanok néha, mintha csak annyit látnának, hogy wáóóó egy nőnemű lény, úristeeeeen.
tegnapelőtt 00:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a szép hogy ezen az oldalon van egy csomó AI generált kép valami google forditós szöveggel és még igy is ismerkedni akarnak vele meg bókolnak, aztán van olyan kép ami igazi de a valószinűsége 0 hogy olyan nő ott legyen valami lopott kamuoldalak posztolgatnak és egy csomó simp-nek nem esik le. Gyakorlatilag ezekkel a hülyékkel azt csinál egy nő amit akar.
tegnapelőtt 00:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol végtelen sok a simp.

Itt is kiírsz egy kérdést, hogy 18/L és semmit nem írsz, 100 férfi, 30 ÉVES férfiak már elmesélik az élettörténetüket, hogy párt szeretnének, hiába vagy 18.

tegnapelőtt 01:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Figyelj ha te vagy a 18 éves lány engem baromira nem érdekel a véleményed, menj aludni holnap suli.
tegnapelőtt 01:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A "simpelésre kialakított" fb csoportokban meg tiktokon (ott leledzenek, ahol live-ban lehet pénzt / ajándékot küldeni a streamelő hölgyikének).
tegnapelőtt 02:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de egy hivatalos iratban kiküldött kötelező ivartalanításra való megjelenés ráférne mindre.

Ez a sok majom teszi tönkre a nőket.

tegnapelőtt 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!