Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek már sikerült: leírná,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek már sikerült: leírná, hogy hol, hogyan ismerkedett, hogy szűrt, hogy jó férjet/feleséget találjon?

Figyelt kérdés
Most nem csak simán házasok válaszát várom, ha em olyan házas nőkét/férfiakét, akik boldogok is a kapcsolatukban és legalább 5 éve házasodtak.

tegnap 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Ahol a nőnek van lakása meg stb azt látom azok tartósabb kapcsolatok
tegnap 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, amikor kerestem, volt egy szabalyom: a legeslegelső randin, csak vacsi jöhet szóba, mint program. És nem zsúfolt helyen. És ha tetszik, ha nem, feltettem a az összes nekem fontos kérdést neki. (Elmondtam, hogy azért teszem ezt, mert nem akarom senki idejet pocsekolni) Akarsz e gyereket, mikor, ház/akás párti vagy? stb.(Ha online ismertem meg, akkor ezeket már ott megkerdeztem, ne pocsekoljam se a sajat, se az ő idejét)

2,

Pontosan megfogalmaztam magamban (ehhez önismeret kell), hogy mik azok a dolgok/redflagek, amiket semmiképp nem tudok elfogadni.

(Pl. gyerekes pasi nálam kizarodott azonnal, vagy ha nincs jogsija/autója/lakasa.) és persze azokat is leírtam, amikből tudok engedni: (Pl külső elvarasok, nem baj, ha nem magasabb) Ilyesmikre gondolok.

3, Nős/baratnős pasi, azonnal tilt, nem pocsekoljuk rá az energiát

4. Húztam egy hatart, hogy mi az a kereset, ami alatt bizony nem kezdek kapcsolatot. (Ciki, nem.ciki, muszáj)

5, Célok meghatarozasa:, (ismét önismeret kell) és feltenni a kerdest: azokba beleillikbe az illető?

Nekem ezek segitettek. Viszonylag későn 27 evesen mentem férjhez

32 vagyok most.

tegnap 13:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen Nektek!

2. válaszoló, köszi na tippeket, ez már nekem is megvan (meg már egyszer el is váltam, szóval bizonyos dolgokra rájöttem). Az ismerkedés is rendben, de kevés hozzám hasonló embert találok. Már annak is örülök, ha helyesen tud írni, meg normálisan beszél (nem ilyeneket mond, h "van bikád?" meg "cicisem"). A társkeresőket emiatt már kerülöm, mert az tele van ilyenekkel. Anyagiakat már nem is nézem, csak legyen munkája. De ahogy az első válaszoló írta, en is azt látom az stabilabb, ahol a nőnek van lakhatása.

Kedves 2.valaszolo, te hol ismerkedtél, hogy ilyen sok feltételt tudtál szabni?

tegnap 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
#1 Én pont ellenkezőleg.
tegnap 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Őt munkahelyen ismertem meg, de nem csapaton belül. Új könyvelő prpgram került bevezetesre a cégnél, és ő volt az egyik külsős fejlesztő, eleg sokat meetingeltünk, a "hamgomba szeretett bele"... :)

tegnap 14:00
 6/7 A kérdező kommentje:

:)

Én sajnos munkahelyen jobban tartok az ismerkedéstől, mert ha nem jön össze, akkor meg gáz lehet...

De alapvetően jó lenne, mert ott általában hasonló emberek vannak.

tegnap 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Interneten is lehet talalni jót. Az első komoly kapcsolatom onnan volt. Csak tényleg szűrni kell azok alapján, amit írtam.
tegnap 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!