Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, szerintetek lehetne bármi előnye számotokra annak, hogyha a pasi biszex?
Figyelt kérdés
Ugyanakkor heteroromantikus.dec. 25. 09:46
2/8 anonim válasza:
Nem kell biszex a heteró nőknek. Fel kéne már fogni!
3/8 anonim válasza:
Nekem nem hátrány, ellenben az, ha ezt napnta 20x megkérdezi a Gyakorin, az igen.
4/8 anonim válasza:
A biszex nőknek tetszhet. Egy hetero nőnek ritka.
5/8 anonim válasza:
Nem lenne kizáró ok, de csak hátrányt (extra konfliktus forràst látok a dologban). Ha ettől komplexusa van és állandóan kérdezgeti, hogy oké-e így is, akkor meg hamar meneszteném.
7/8 anonim válasza:
Eredetileg nem akartam ilyet,de valaki miatt megváltozott a véleményem csak rá vonatkozóan.
8/8 anonim válasza:
Nekem szexuálisan nem jön be
Épp elég a többi nő miatt aggodni. Nem akarok meg a csavok miatt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!