Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, szerintetek lehetne bármi előnye számotokra annak, hogyha a pasi biszex?

Figyelt kérdés
Ugyanakkor heteroromantikus.

dec. 25. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nulla
dec. 25. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem kell biszex a heteró nőknek. Fel kéne már fogni!
dec. 25. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem hátrány, ellenben az, ha ezt napnta 20x megkérdezi a Gyakorin, az igen.
dec. 25. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
A biszex nőknek tetszhet. Egy hetero nőnek ritka.
dec. 25. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne kizáró ok, de csak hátrányt (extra konfliktus forràst látok a dologban). Ha ettől komplexusa van és állandóan kérdezgeti, hogy oké-e így is, akkor meg hamar meneszteném.
dec. 25. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de hátránya igen.
dec. 25. 10:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Eredetileg nem akartam ilyet,de valaki miatt megváltozott a véleményem csak rá vonatkozóan.
dec. 25. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Nekem szexuálisan nem jön be

Épp elég a többi nő miatt aggodni. Nem akarok meg a csavok miatt is

dec. 26. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!