Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan nő akinek lóg a melle, ahhoz olyan férfi illik akinek lóg a pocakja?
Figyelt kérdés
dec. 22. 15:22
21/29 anonim válasza:
El lehet hizni úgy is hogy közben edz az ember, csak az izom a zsirral együtt jön, most én is ilyen vagyok. Nem akarok szálkás lenni, igy érzem jól magam, szerintem az alacsony testzsirszázalék sem egészséges, de nem is kéne össze keverni az egészséget azzal hogy kinek mi tetszik.
22/29 anonim válasza:
A zsigeri zsír sehogyse lesz egészséges, inkább komoly probléma a szervekre
23/29 anonim válasza:
Hát a nők imádják a kettős mércét, ha ők csúnyulnak az oké, nekik akkor is jár minden, ha te férfiként, akkor meg add lejjebb az igényeid.
24/29 anonim válasza:
Mindenki azt vár el amit akar és az "jár" neki amit/ akit még tud szerezni...ez ilyen egyszerű.
25/29 anonim válasza:
Egy 30 eves logos csocsu nonek a 45 eves ferfi val is be kell ernie meg a seged munkas jozsival .
26/29 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy nem teljesen és tökéletesen mindegy, hogy random emberek az interneten mit gondolnak a lógó mellű nők és csüngő hasú férfiak randizási lehetőségeiről?
Persze kijelenthetem én, Gipsz Jakabina, hogy a lógó mellű nőhöz márpedig ez vagy az illik, a csüngő hasú fickó meg erről és erről ne is álmodozzon, de a nap végén kicseszettül mindegy, hogy mit gondolok, mert majd a szóban forgó egyének fogják eldönteni, hogy nekik mi a jó.
Tök fölösleges késhegyre menő vitát folytatni erről.
27/29 anonim válasza:
A gravitáció előbb utóbb mindenre hat. Ezen nem kell fennakadni.
28/29 anonim válasza:
Komolyan egyre több az idióta 🙂
Ez komolyan vicc ugye? Mond, hogy csak vicc vagy provokáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!