Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek baj, ha kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, ha kizáró oknak tekintem azt, ha valaki vegetáriánus vagy fura allergiái vannak?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy én a hagyományos konyhán nőttem fel és azt is szeretem. Múltkor voltam egy társasággal Bécsben és mikor beszéltük, hogy na jó lenne elmenni valahova ebédelni megdöbbentett, hogy a csajok jelentős része azzal jött, hogy jó, de olyan hely legyen, ami vegán, glutén, nem tudom milyen mentes és akkor néztem, hogy így nehéz lesz. Mondta egyik csaj, hogy nem tudom hány féle allergiája van és milyen speciális dolgokat szabad csak ennie. Másik meg cukorbeteg, annak is nem tudom mennyi megkötése van.

Ezek megleptek őszintén szólva, én nem voltam soha válogatós és a családomban sem volt ez soha téma, hogy akkor most ezt vagy azt ne lehetne enni. Tudom, hogy nem tehet róla az illető, ha allergiás vagy cukorbeteg, de az azt is jelenti, hogy nem egészséges és végülis társkeresés terén azért ez is szempont, hogy minél inkább az legyen. Lehet kicsit egyszerű gondolkodásmód az enyém, de inkább legyen belevaló, ilyen problémáktól mentes, a mindennapi életben ez sokat számít.

dec. 16. 12:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, olyan okot zársz ki, amit akarsz, a te döntésed. Viszont ezt tisztázd előre azzal a nővel, akivel ismerkedsz, ne később derüljön ki, hogy mégsem lesz jó, mert allergiás valamire. És egyébként ahogy írták előttem is, kiderülhet ez később is, amikor mar együtt vagytok, sőt te is kényszerülhetsz akár diétára.
dec. 16. 14:59
 12/27 anonim ***** válasza:
27%
Én se örülnék neki, bonyolítja a főzést, bevásárlást. És akkor mindenki magára főz? Mert én kétféle tuti nem, egyfelé is sok.
dec. 16. 15:11
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, de mi van, ha útközben alakul ki valami? Nekem 20-as éveimben semmi bajom nem volt a tésztával, gluténnel sincs semmi bajom, vizsgáltak - pár éve viszont ha főtt tésztát eszek, annyira felpuffadok, hogy aludni sem tudok. Akkor is, ha gluténmentes.

Plusz én alacsony vagyok, és nem tervezek visszahízni, szóval a kalóriákat figyelem, és nem vagyok a hagyományos magyar kaják híve. Engem nem zavar, ha mindenki magára főz. Őszintén, olyan nehéz megtalálni a párunkat manapság, ha annyiban térne el, hogy vega vagy nem eszik zöldeket, leszarnám.

dec. 16. 15:25
 14/27 A kérdező kommentje:

Szerintem ez elég fontos kérdés, mert a mindennapi élet része, hogy milyen kajákat készítünk, ha elmegyünk kirándulni és ott nincs olyan nagy választék, csak mondjuk bográcsos étel, az ne okozzon fennakadást. Sütinél is ugyanúgy, ha cukorbeteg, akkor csak édesítőszerrel lehet, ha vendégségbe hívnak arra figyelni külön, ah, bonyolítja az életet.

Amúgy nekem szerencsére tényleg nincs ilyen jellegű bajom, mikor Németországban voltam munkaügyben és az ottani kollégákkal ebédeltünk, napi menüt vettem, kérdezték finom-e az étel és mindig mondtam igen. "Na, te udvarias vagy és jó férj leszel" - jegyezték meg viccesen. 😉

dec. 16. 15:25
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Olyan párt keresel amilyet akarsz. Én pont a hagyományos ételeket nem szeretem, jobb olyannal lenni aki szintén nem de nem fő szempont.
dec. 16. 15:30
 16/27 anonim ***** válasza:
50%
Kirándulásra csomagolunk szenvicset. Bográcsozzon a halál.
dec. 16. 15:34
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

"Na, te udvarias vagy és jó férj leszel" - jegyezték meg viccesen. 😉"

A németeket ennél liberálisabbnak hittem, nem olyannak, akik azt hiszik, asszony dóga főzni, faszié meg dicsérni.

dec. 16. 15:35
 18/27 A kérdező kommentje:
Lehet vinni szendvicset is persze, de néha jól esik a meleg kaja, több ilyen ismert kirándulóhelyen lehet kapni.
dec. 16. 15:40
 19/27 anonim ***** válasza:
54%

"Szerintem ez elég fontos kérdés"

Szerintem meg tök irreleváns, csak neked a kaja körül förög az egész életed, és még ideológiát is csinálsz belőle, meg talán dominanciakérdést is, hogy a kiszemelt hölgynek is ugyanazt KELL ennie, mint neked.

dec. 16. 15:55
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is azt tartod fontosnak, amit csak szeretnél. Nekem pl mindkettő megvan, amit mondtál, inzulinrezisztancia miatt nem ehetek cukrot, autoimmun miatt nem javasolt a glutén, nem könnyű étkezni, de cserébe nem válogatok. Mivel nekem is probléma, néha eltörik a mécses, amikor nagyon belefáradok, ha még azt is érezném, hogy a partneremnek ez folyton idegesítő dolog, valószínűleg elég rosszat tenne a mentális egészségemnek. Szóval szerintem jobb, hogy kizárod az ilyen nőket, mintha összejömmél velük és aztán folyon idegesítene téged. Szerencsére a férjem nem ilyen, hanem nagyon támogató és ha néha én elvesztem a motivációt, akkor tartja bennem a lelket. És mindezt úgy, hogy ő is inkább magyar konyha szerint eszik, teljesen másokat mint én. Rengeteget utazunk, és bár több szervezés igényel és sokszor drágább is, de simán tudunk menni étterembe is, amit mindketten imádunk.
dec. 16. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!