Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű portásként kikkel lennék egy szinten?
Figyelt kérdés
Gondolom ügyvéd, orvosnőknél esélytelen.. De mégis, szerintetek?ma 18:10
2/15 anonim válasza:
Aki leáll veled beszélgetni. Az már egyszintre helyezi veled magát.
3/15 anonim válasza:
Óvónőkkel, bartender/pultos csajokkal, BKV ellenőr nőkkel, kalauz nőkkel, gyári munkás nőkkel, buszsofőr nőkkel, tetováló csajokkal, fodrász csajokkal, sminkes csajokkal.
4/15 anonim válasza:
3. Aha persze...azok a nők mind felülpozicionálják magukat, én villanyszerelő vagyok még nálam is. Női hipergámia, létező dolog.
6/15 anonim válasza:
Kasszás, bolti eladó, takarító, közmunkás, konyhai kisegítő, áru feltöltő.
7/15 anonim válasza:
Nőknél a külső (és részben a személyiség) határozza meg a szintet, hiába bolti eladó egy csaj, ha olyan jól néz ki és mellé még kedves, nyitott, nem alpári, akkor őt simán felszedi egy magasabb pozícióban dolgozó férfi. Ha egy férfinek szar munkája van, akkor az ő szintje az átlag vagy az alatti, visszahúzódó, unalmas csajok, akik nem kellenek a jobb férfiaknak.
Ezt nem én találtam ki, nem az én véleményem, hanem így működik a valóságban a dolog. A férfiak elenyésző százalékát érdeklik egy nő szakmai sikerei.
8/15 anonim válasza:
Egyébként van bármi akadálya hogy képezd magad? Szellemi, anyagi, családi, bármi??
10/15 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb portás nagyon bácsikásan néz ki és elég "egyszerű" ember.Nagyon nem a nők zsánerei....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!