Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kap nőt a mai világban egy intelligens, kedves, jó humorú, magas pozícióval és magas fizetéssel rendelkező férfi csak azért mert 170 cm és nem kockahasú?

Figyelt kérdés
Egy ~160 centis nőnek miért is nem felel meg a 170 cm? Persze a pénz az tetszene neki.
tegnap 16:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
82%

"Egy ~160 centis nőnek miért is nem felel meg a 170 cm?"

Mert nem munkaadó vagyok, és nekem a magasabbak tetszenek. Vagy olyannal kezdek kapcsolatba, aki bejön kívül-belül, vagy senkivel. "Megfelelővel" meg pláne nem.

tegnap 23:07
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a nő megint a szép, vékony, gondolom max 25 éves nőt takarja.

"Miért nem kap nőt a mai világban" Nőt "kap" legfeljebb, nem azt, amire vágynál.

:Ha valaki nem magas az nem kap szép nőt"

"Persze, amelyik beéri valami ronda és/vagy dagadt nővel annak lehet van, csak van akinek vannak igényei."

Lehet, van olyan nő is akinek vannak igényei és nem egy csúnya, kövér és alacsony férfira vágyik. Az még nem került szóba, hogy hány évesen, hány éves nőre vágynál.

De, amit tudunk : "azért mert 170 cm és nem kockahasú" "sose írtam, hogy jóképű lennék"

Lehet, hogy fel kéne ismerned, hogy oka van a dolognak. Ha nem vagy vonzó, akkor nem keltesz vonzalmat.

tegnap 23:27
 33/35 anonim ***** válasza:

Nem kockahasú? Szóval a nő figyeljen a testére, ne legyen dagadt, de te nem vagy képes kigyúrni a puhos hasad bmeg. Nem nagy dolog eljárni a kondiba te szerencsétlen.

De jó, hogy az ilyen buta proliknak (még hogy intelligens..!!!) van mindig mire fogni Palvin Barbi szerű nők miért nem akarják őket. Régebben mindig leírtam, hogy a magasság nem akadály. (Nekem már volt 168 cm-es csóró pasim). Az se akadály, ha nem pénzes. De tudjátok mit? Már elegem van. Ezeknek nem használ semmi. Nézzétek meg ennek is milyen a személyisége.

Inkább azt mondom. Miért nem kellesz a nőknek?

Mert buta vagy! Mert kerti törpe vagy!! Csóró vagy!! Puhos undormány vagy!

Menjél kondiba, hogy legalább ne hányjuk el magunkat tőled...

ma 01:53
 34/35 anonim ***** válasza:

Annyira hihetetlen számomra, hogy még mindig, több mint 1 év elteltével, és legalább 100 kérdés feltevése után sem ismerik még fel Shrek komát AZONNAL a válaszadók 😌

Én már a kérdései alapján azonnal(!) felismerem, még a szöveget sem kell alatta elolvasnom. Adok egy kislexikont legközelebbre, a szóhasználat végett:

- patkánybelsejű

- 170 centis férfi

- nyílnak a lábak

- jóképű, magas férfiak szidása rögtön az elején

- miért nem KAP nőt

- felsővezető egy multinál, XX milliós saját és céges autó

+1: az újabb kérdés (ami mindig ugyanaz, csak máshogy megfogalmazva) mindig péntek és vasárnap között íródik. Ha nagyon akarnék, be tudnék ide linkelni legalább 5-10 ugyanilyen kérdést (ha igazán kutatnék, akár 30-at is), hogy a 160 centis csajoknak miért nem elég a 170 centis pasi. Nyilván mind egy szálig az ő kérdései.

Persze van még több tucat másik kifejezés is, de mostanában ezek pörögnek a kérdéseiben (régen azért sokkal durvábban tolta, de hát változnak az idők).

És bocs, hogy nem válaszoltam a kérdésre, szabályt szegve ezzel (ahogy a kérdező is), de egyszerűen nincsen értelme válaszolni. Jövő héten úgyis jön ugyanez a kérdés megint, tök fölösleges ideírni bármit is.

ma 02:33
 35/35 anonim ***** válasza:
Mert jobb vagyok en 180 centivel nem kocka hassal de nem de nem is dagadt malac akinek nincs penze de legalabb jokeu.
ma 05:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!