Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan érdemes öltözködnie egy férfinak aki
olyan lányt keres aki magára igényes da férfira nem
annyira?
Lehet csak munkába jár úgy.
dec. 8. 18:07
12/25 A kérdező kommentje:
Te direkt nem akarsz igényes lenni?
dec. 8. 18:53
A pénzes és az igényes nem ugyanaz. Kevés pénzből is lehet igényesen öltözni és sokból is igénytelenül. Volt itt valamikor egy kérdező, aki végiglinkelt egy szettet, hogy jó e randira, tele drága ruhákkal, de ilyen igénytelen melegítők, ocsmány pulcsi, ilyenek. Egyébként engem nőként zavarna. Költök egy jó adag pénzt, nem kevés időt, meg azért fájdalmat is, hogy mindig szép bőrőm legyen, igényes ruháim, szőrtelen legyek és aztán a férfinak meg csak fel kell kelnie az ágyból. Nem egyenlő a beletett munka.
dec. 9. 08:08
Ilyen esetben nem az öltözködésre, hanem személyiségre olyan az adott férfi, hogy jó vele lenni. Mert olyan ritkán van, hogy egy csinos, divatos nő kifejezetten a kevésbé "csinos" férfiöltözködésre bukik.
Pl. a mi párosunkban én is jóval stílusosabban öltözködöm nőként - én ezt magam miatt teszem, mert magamnak így tetszem. Nem várom el ugyanazt a férfitól. De nem kifejezetten a sportos öltözködéshez vonzódom, csak a jelenleg személyiségre, kisugárzásra vonzó férfi az életemben úgy öltözködik (jó, nem a szakadt póló, pöriszaftos atléta szinten :D).
dec. 9. 09:10
16/25 A kérdező kommentje:
"A pénzes és az igényes nem ugyanaz"
"Költök egy jó adag pénzt, nem kevés időt"
No comment!
Aki büdös, az igénytelen. Pont.
dec. 9. 10:39
15 vagyok: az igényesség tényleg nem pénzkérdés, max. akkor, ha vkinek vmi nagyon durva bőrproblémája van, amit speciális cuccokkal lehet csak kezelni. Igényesen fel lehet öltözni turiból meg H&M alsó kategóriából is, nagyon max, öltönyre kell költeni többet, de ha van 1 világos meg egy sötét, az örök életedig kitart, ha minőségi, és senki nem szól meg, hogy ugyanazt veszed fel minden alkalomra... csak annyi kell hozzá, hogy ügyelj arra, hogy a súlyod ne ingadozzon nagyon. Nem kell az igényességhez drága ékszer, parfüm, karóra. Legyél tiszta, kellemes illatú (az meg bőven kivitelezhető dm sajátmárkákból is), legyen az öltözéked ízléses, és ennyi.
dec. 9. 10:42
19/25 A kérdező kommentje:
hát akkor bizonyos nőkhöz képest akik azt hiszik hogy jól néznek ki sokkal igényesebb vagyok mert én túrkálóból soha nem öltözködök!
Soha nem veszek fel használt ruhát ami valakin volt már.
19: na, ez pont igényesség, hanem kényesség. Én pl. nagyon változatosan, igényesen öltözöm turkálóból, mindenki mindig dicsér, milyen stílusos vagyok (hülye lennék kiadni tízezreket ruhákért, amikor ugyanolyan csinos, szép és még kevésbé tucat trendi cuccokat is kifogok tizedannyiért). Plusz gyakran címkék cuccok is vannak ott - amit megveszel a boltban, azt is felpróbálták előtted 6an, szóval semmi garancia, hogy nem volt előtted máson.
dec. 9. 10:49
Kapcsolódó kérdések: