Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért ilyen képmutatók?
Ha a magyar a saját anyanyelved, akkor először is, kérlek, tanulj meg helyesen és értelmesen írni!
Én se értem, hogy mit akarsz itt közölni.
A szépség meg mindenkinél mást jelent.
Szerelmes nem tudnál bele lenni, mert nem a külsejébe szeretsz bele valakibe, hanem miután megismered. Szóval ilyen nyálas dumára én is ezt írtam volna.
A kettő együtt kell.
N
Bedőltél az egyik legpitibb női hazug egoboost trükknek. Természetesen nem azért írja ki hogy csúnya a haja, mert úgy is gondolja. Épp ellenkezőleg! Csak épp valószínű koppant valami top pasi által, átmeneti egózavarba került, és kellett neki némi friss és azonnali pozitív megerősítés. Te meg még azon túl hogy bedőltél, ilyen formában dicsérgetted is, hogy végül már neki is sok, és hányingere lesz tőle, és leolt. Mellesleg teljesen jogosan!
Remélem eljön még az idő, amikor a többi ezt látó férfi likeolgatás és a nőnek való érdemtelen nyalizás helyett a kommentben nyáladzó simpeket ossza ki, és teszi nevetségessé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!