Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek miért ilyen képmuta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért ilyen képmutatók?

Figyelt kérdés
instagramon egy lány egy feltöltöt képéhez irta hogy ronda a haja,én meg kommenteltem alá hogy szerintem semmi baj a hajával és az arca is szép,ezek alapján szerelmes tudnék bele lenni első látásra.Visszaírt erre hogy "nem minden a külső" én meg erre ezt irtam neki: Igen nem minden a külső,de az emberek többsége mégis külső alapján választ magának akár társat akár mobilt akár autót,akár házat,ez kb olyan mint a pénz nem boldogit szöveg..
ma 07:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mit akarsz.
ma 07:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a magyar a saját anyanyelved, akkor először is, kérlek, tanulj meg helyesen és értelmesen írni!

Én se értem, hogy mit akarsz itt közölni.

A szépség meg mindenkinél mást jelent.

ma 07:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza volt a csajnak, bár falra mászom ezektől a “Csúnya vagyok” posztoktól. (Ő is tudja, hogy nem csúnya természetesen)
ma 07:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jáj... 🙄
ma 07:56
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Az emberek legalább fele KÜLSŐ & BELSŐ alapján választ maga mellé partnert.
ma 08:50
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Elég kicsi az agyad.
ma 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:
A külső az elsődleges tényező, mert (többnyire) ez a legelső benyomás valakiről. Tehát a külső alapján fogunk felállítani egy képet az illetőről, ez fogja meghatározni hogy a számunkra mi is jön át az adott emberből elsőre. Ez a holdudvar hatás. Minél jobban tetszik valaki külsőre annál több pozitív tulajdonsággal fogjuk felruházni és nyilván annál nagyobb csalódás lesz amikor kiderül, hogy ezekből lehet, hogy egy sem igaz az illetőre.
ma 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:
En annyit irtam volna igen, nem mindegy a külső, de sokat jelenthet.
ma 10:52
 9/10 anonim ***** válasza:
58%

Szerelmes nem tudnál bele lenni, mert nem a külsejébe szeretsz bele valakibe, hanem miután megismered. Szóval ilyen nyálas dumára én is ezt írtam volna.

A kettő együtt kell.

N

ma 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Bedőltél az egyik legpitibb női hazug egoboost trükknek. Természetesen nem azért írja ki hogy csúnya a haja, mert úgy is gondolja. Épp ellenkezőleg! Csak épp valószínű koppant valami top pasi által, átmeneti egózavarba került, és kellett neki némi friss és azonnali pozitív megerősítés. Te meg még azon túl hogy bedőltél, ilyen formában dicsérgetted is, hogy végül már neki is sok, és hányingere lesz tőle, és leolt. Mellesleg teljesen jogosan!

Remélem eljön még az idő, amikor a többi ezt látó férfi likeolgatás és a nőnek való érdemtelen nyalizás helyett a kommentben nyáladzó simpeket ossza ki, és teszi nevetségessé.

ma 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!