Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedni kene olyanokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedni kene olyanokkal akik kiírják hogy nekik 18-45 a korhatár meg rondák?

Figyelt kérdés

33 évesen ha társkerezem olyan fura hogy egyes 40es pasik ilyeneket irnak ki hogy 18 tol kell nekik vki.

Mist akkor vmi gyefekkel meg huszassal akar d.gni vagy magához valo társat keres?

Ezen kivul amikor egy képen azt látom hogy na végre ennej van haja nincs felfújt pufók feje gusztustalan szakálla és még elmegy, erre randikon mindig kiderul az hogy jóval rondábbak mint a képeken.

Akik meg helyesek hozzámvalók lennének olyanok mint én csak pasiban 30 asok, azoknak meg nem kellek mert a huszasok kellenek nekik. Latszik pl hogy bőrdzseki napszemcsi meg ilyen diszkósvetítős képek felnott ferfiként mintha vmi huszevesnek hinnék magukat.

Regizzek ki inkább jól érzem?

#felnőtt nőhöz nem passzol senki
dec. 3. 05:59
 1/7 A kérdező kommentje:
A pasik miert nem korban hozzájuk valókat keresnek? Szoval felnott pasik felnőtt nőket. Öregek meg öregeket?
dec. 3. 06:01
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Életkortól függetlenül szinte mind a fiatal nőket hajkúrássza.Reménytelen a helyzet már.
dec. 3. 07:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell senkivel se ismerkedni. Válogatás két élű kard. Ha neked ez nem szimpi, ne ismerkedj vele. Ennyi. Vagy lesz rá igény vagy nem. Azt viszont tartsd tiszteleben.
dec. 3. 07:19
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

"helyesek hozzámvalók lennének"

Nem lehet, hogy rossz az önképed?

Egyébként neten párkapcsolatot keresni mindenkinek nehéz, főleg átlag feletti elvárással átlagosként. Szerintem tarts szünetet, probalkozz személyesen!

dec. 3. 08:00
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

40-es pasinak a 18 szerintem sem megfelelő, de még a 28 sem, írom ezt 40-es pasiként.

Nekem például a korosztályom (40-es nők) tetszenek, de tudom kisebbségben vagyok.

Az ideális valahol 5-10 év különbség. Tehát Neked 33 évesen 38-43 éves pasit ajánlanék.

dec. 3. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
5-ös senkit se érdekel szerinted mi a megfelelő. Felnőtt emberek. Eldöntik. Kérdező is kiakadhat, de attól nem fog több embernek kelleni.
dec. 3. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért ír ki ilyet, mert társkeresőn férfiként kb ezerszer kevesebb a lehetőség és a match, mint nőként. És nem akarja a saját lehetőségeit is szűkíteni, ezért ekkora a korhatár. Egyébként ilyenkor az is benne van hogy mindegy ki, csak bárki, mert annyira ki van éhezve. És ez szintén red flag, szerintem mondanom se kell miért.
dec. 3. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!