Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedni kene olyanokkal akik kiírják hogy nekik 18-45 a korhatár meg rondák?
33 évesen ha társkerezem olyan fura hogy egyes 40es pasik ilyeneket irnak ki hogy 18 tol kell nekik vki.
Mist akkor vmi gyefekkel meg huszassal akar d.gni vagy magához valo társat keres?
Ezen kivul amikor egy képen azt látom hogy na végre ennej van haja nincs felfújt pufók feje gusztustalan szakálla és még elmegy, erre randikon mindig kiderul az hogy jóval rondábbak mint a képeken.
Akik meg helyesek hozzámvalók lennének olyanok mint én csak pasiban 30 asok, azoknak meg nem kellek mert a huszasok kellenek nekik. Latszik pl hogy bőrdzseki napszemcsi meg ilyen diszkósvetítős képek felnott ferfiként mintha vmi huszevesnek hinnék magukat.
Regizzek ki inkább jól érzem?
"helyesek hozzámvalók lennének"
Nem lehet, hogy rossz az önképed?
Egyébként neten párkapcsolatot keresni mindenkinek nehéz, főleg átlag feletti elvárással átlagosként. Szerintem tarts szünetet, probalkozz személyesen!
40-es pasinak a 18 szerintem sem megfelelő, de még a 28 sem, írom ezt 40-es pasiként.
Nekem például a korosztályom (40-es nők) tetszenek, de tudom kisebbségben vagyok.
Az ideális valahol 5-10 év különbség. Tehát Neked 33 évesen 38-43 éves pasit ajánlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!