Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki sokáig volt kapcsolatban egy elkerülő kötődésű emberrel, mennyire jellemző az, hogy szakítás után esetleg a másik fél is elkerülő kötődésűvé váljon?
Nekem elkerülő pasi után olyan lett akivel ki lehet mondani millioszor is szeretlek es bátran meglehet élni az érzelmeket vele mert viszonozza sőt el is várja.
En azt éreztem szakitas után a másik ujjal hogy mindent ami addig el volt bennem folytva szerelem eufória oxitocin repkedés azt végre abszolut ki tudom élni mással.
Hatalmas élmény volt és örülök hogy nem maradt ki az életembol es valakivel megélhetem a viszonzott szerelmet, a rajongást, azt az "elszállást", mintha részeg lennél a szerelemtől.
Ezt vki vagy kihozza belolem, vagy másvki pedig leblokkol, hogy még azt se mondom neki hogy szeretlek mivel ő nem mondja nem is igényli nem is akarja hallani sem.
Soha nem én változom kötődésben. Hanem a másik vagy kihoz belőlem valamit vagy semmit nem bír/nem akar kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!