Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok kérdést írnak ki ide férfiak abból a célból, hogy majd lesz egy nő, aki a kérdést olvasva megsajnálja őket és ír nekik?
Egyetértek a kérdezővel, nagyon tipikusak a kérdések. Meg látszik az is, ha véletlen idetéved egy nő akinek nincs önbizalma, egyböl megy a vigasztalás.
Másrészt viszont sokan el vannak keseredve, mert nem találnak társat, szóval emiatt is vannak ezek. Emiatt nem lehet ítélkezni, mert nem lehet tudni ki mennyiszer próbálkozott, és kapott elutasítást, akár férfi, akár nő. Ebbe is érdemes begondolni. Nem biztos hogy csak olyan ír, aki lusta és semmit nem tett igazán.
Az a baj, hogy sok jólelkű férfi magából indul ki, hogy majd próbálnak segíteni a nők vagy ilyesmi, pedig a nőktől ez rohadt távol áll.
Önzők, anyagiasak a nők, ha gyengeséget látnak segítség helyett kiröhögnek vagy még rúgnak is beléd inkább.
Nem feltétlen, szerintem vannak még anyáskodó, másokat pátyolgató nők bőven. De hidd el, abból nem akarnád hogy kapcsolat legyen ugyanabból a dinamikából, ha az a vonal indul be köztetek, mert valami nagyon beteges alakulna ki végül belőle. Meg ritkán is van jó vége. Meg alapból se oké férfiként a szánalomra játszani, hát pont a fő vonzerejét nullázza ki úgy, nem?
Bár tudom, van aki a szánalom szexet is élvezi, de az is milyen már. Én el se tudnám képzelni, nagyon taszítana az az egész szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!