Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál az önbizalomhiány teljesen lenullázza az esélyeket?
Tulajdonképpen nőknél nem épp olyan nagy hátrány, ha valakinek nincs elég önbizalma, attól még, ha ápolt, átlagosan néz ki, fognak próbálkozni nála, kap érdeklődést. A férfiak szemében ez nem akkora baj, a szerény nőknek van is egyfajta kultusza meg a nők alapból sokkal jobban bátorítják egymást, szolidárisabbak a másik társkeresési problémáival, lelkiznek sokat, szóval több ilyen megerősítést kapnak.
Ezzel szemben az önbizalomhiányos férfiakat a nők és a más férfiak is lenézik. Nem fog senki kezdeményezni náluk. Alapból nagyon sok elvárás fogalmazódik meg, hogy miknek kéne megfelelni, hogy versenyképes legyen. Ha úgy érzi ezeket nem tudja teljesíteni, nem kapott támogatást a családjától gyerekkorában, akkor még jobban bezárkózik és ez egy ilyen spirál, tényleg nagyon nehéz kitörni az ilyen helyzetből.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
#31-esnek is lett magyarázva, de hiába ha saját magát elhordja mindennek és még úgy is áll a férfiakhoz.
Mert igenis amit gondolsz azt előbb utóbb a viselkedésedbe is beleteszed. Így ha azt gondolod magadról, hogy egy szrdarab vagy ezért-azért akkor úgyis kezdesz el viselkedni míg végül tényleg szerencsétlen leszel.
De hát mindenki maga dönti el, hogy nyafog vagy inkább kiegyensúlyozott lesz társsal vagy nélküle...
A nőkhöz való önbizalom az a nőktől függ.
Ez párkapcsolatok rovat, nem?
Az itt nem releváns, hogy mi másban vagy jó.
Náluk kell jónak lenned.
Elbasztad, mert nem vagytok egy szinten?
Ha egy férfinek kövér nőkkel kell beérni, mert kap jobbat akkor ő nem értékes férfi.
Mint ember lehet értékes, de mint férfi nem az.
Ha meg nem az, akkor önbizalma sem lesz ahhoz, hogy csajozzon.
Ennyit az eszmefuttatásodról.
De szerinted, 4 és 8, mi így honnan beszélünk? Én a 2-es vagyok, nagyon durva önbizalomhiányom volt, nem vagyok abban sem biztos hogy teljesen elmúlt. De a te életedért te vagy felelős.
Ha ennyire függsz mások véleményétől, akkor tényleg nem fog megjönni varázsütésre az önbizalmad.
#1: Menyasszonyomnak nem volt sok önbizalma előttem és rengeteg beszélgetés és együtt töltött idő után rengeteget épült az önbizalma mellettem. Egyáltalán nem volt mérgező, nekem pedig nem volt ez szempont és nagyon hálás ezért, pedig csak annyit tettem, hogy szerettem őt (és nyilván most is :D)
Szerintem önbizalomhiány és önbizalomhiány között is van különbség. Más ha azért nincs valakinek önbizalma, mert nem volt korábban elég tapasztalata és más az is, ha valakinek azért nincsen, mert egy toxikus kapcsolatban valaki lerombolta neki azt.
Jó, én befejeztem veletek. Egyszerűen hülyék vagytok. Elvárnátok, hogy olyan nők adjanak esélyt akik hánynának tőletek legszívesebben külső, belsőt vagy külsőt/belsőt értve, de ti kövér nőnek nem adnátok esélyt ugyanúgy mert a hányinger kerülgetne. Miért a nők a hibásak azért, hogy nem tartanak vonzónak amikor ti se tartottok minden nőt nőt vonzónak? Ez a gyűlölet okozza a legnagyobb vesztettek nőket és saját magatokat is értve.
Egyébként attól, hogy nincs párod mert nem jön össze még 30x se attól még lehetsz magabiztos. Valakinek párja van és mégse van önbizalma! Mert nem tett érte, hogy legyen! Senki az égvilágon neked nem adhat ÖNbizalmat. Nem bizalom a fogalom neve ugye hanem ÖN! HA semminek se tartod magad azért mert nincs pna akkor ne csodálkozz, hogy nincs pna! Ez ilyen szimpla.
Nyilván van különbség mármint mértékben önbizalomhiány között, de az nem kizárólag attól függ, hogy soha nem volt kapcsolatod, vagy toxikus kapcsolatban voltál hanem attól szintén, hogy mennyire vagy labilis, mennyire vagy képes felállni. Mert ugye valaki attól ki van ha beszólnak neki, valaki meg abból is feláll, hogy bántalmazták. Mindenki maga dönti el, hogy mit kezd magával. Attól, hogy nincs párod attól még lehetnek kedves barátaid, jó szüleid, testvéred, macskád, fasza munkahelyed. Érezheted magad attól boldognak, hogy tehetséges vagy valamiben, hogy a kedvenc hobbid feltölt.
De ha neked az az élet értelme, hogy párod legyen és minden másra cseszel akkor hiába lesz párod mert körülötte fog forogni az életed és nem biztos, hogy vele döglesz meg.
Természetesen lehetsz, de te döntöd el, hogy mitől lehetsz boldog. Én hiába írom bárkinek, hogy tanuljon, keressen milliókat, legyen egymás után 40 szexpartnere, 10 párkapcsolata, vagy felesége/férje hogyha őket teljesen más dolgok, személyek tenné boldoggá. Az örömforrást magadnak kell megkeresni, de az nem fog neked boldogságot okozni csakis ha végre párod lesz mert akármikor vége lehet, akármikor átfordulhat boldogtalanságba. Na és akkor mit csinálsz amikor egy emberre alapoztad az örömet? Vele maradsz, vagy tovább állsz? Igen, okozhat boldogságot, békét egy társ, de nem tőle kéne, hogy függjön az életed mert a tiéd. Egyébként nem érted te se, hogy miről dumálok látom mert más megközelítésből sem nézed. Pedig ha te neked jobb a közérzetet attól, hogy új hobbit találtál magadnak, vagy attól, hogy lefogytál az mindig plusz. Ha sikereket érsz el az önbizalmat ad, de a sikereket nemcsak párkeresés mentén lehet elérni. Aztán ha te rólad sugárzik, hogy vidám, jókedvű, kiegyensúlyozott vagy akkor sokkal több az esélyed társkeresés kapcsán is.
Sokan azt tartják, hogy mekkora butaság, olcsó klisé a kisugárzás, vagy egy kedves tekintet, mosoly, de nagyon segít. Nyilvánvalóan nem minden esetben partnert keresve mert néha hiába klappolna ha az a fránya vonzalom, szikra nincs meg. Azonban akkor se kéne senkinek más köré építeni az életét mert nincs garancia semmire se a halálon és születésen kívül. Azért illene elsősorban mindenkinek saját magát szeretni, becsülni. Ami nagyon nehéz én aláírom, én is vagyok úgy, hogy kevésbé van önszeretetem mert kudarcok érnek viszont akkor is azon vagyok, hogy jobban érezzem magam.
Amúgy olyan ember nincs aki valami miatt ne lenne boldogtalan, ne hiányolna valamit. Ellenben különbség, hogy keressel kiutat, megpróbálsz inkább boldog lenni vagy csak hajtod görcsösen az elérhetetlent. Mert még mindenáron el akarod érni nem fog összejönni és még nincs is sehol megírva, hogy mindenkinek megvan a hozzá való társa úgyhogy hiába is kergeted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!