Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el? Mit kéne máshogy csinálnom?

Figyelt kérdés

Mielőtt kiírom a kérdést, szeretnék pár dolgot tisztázni

-ez nem egy társkereső kérdés

-30-as éveinek elején járó férfi vagyok

-kortól és nemtől függetlenül bárkitől elfogadok tanácsot

-a nőknek csak a fullos pasik kellenek, a párkapcsolat nem boldogít és az ehhez hasonló incel dumákat hanyagoljuk.

A problémám az, hogy sose voltam sikeres párkapcsolat kialakításában, kapcsolatom se volt, szégyen vagy nem szégyen, szűz vagyok. Nem tartom magam csúnyának, elhízott se vagyok, viszont ha valaki azt mondja, hogy férfi, akkor nem én jutok eszébe, mivel kinézetre elég fiatalos vagyok, de nem hinném hogy ez hátrány. Barátaim csak interneten vannak, szóval mem csak a társkereséssel vannak problémáim. Így nem igazán tudok társasággal elmenni sehova. Vannak nők is akiknek bejövök, de valahogy mindig az ország másik végén laknak, távkapcsolatot meg nem akarok. Sokat beszélgettem ismerősökkel és idegenekkel is, szerintük semmi baj sincs a külsőmmel és a személyiségem is érdekes, intelligens vagyok és cannak álmaim és terveim a jövőre nézve. A gond igazából azzal vam, hogy sokszor esélyt se kapok arra, hogy megismerjenek. Introvertált személyiség vagyok, ezért főleg neten ismerkedek. Animés és gamer közegbe mozgok, aki szerint ez red flag, sokan élnek boldog kapcsolatban akik ilyen körökben vannak benne. Próbálok ilyen körökben ismerkedni. Próbáltam rengeteg csoportot, társkereső appot, de sikertelenül, sok emberre írtam már ismerkedés céljából, de sose kapok választ. Ha mégis kapok, és elkezdünk beszélgetni, hamar ghostolnak. Normális bemutatkozást írtam és nem szia, mizuval kezdtem a bemutatkozásaimat. Jó lenne megismerni valakit akivel értékeljük egymást, megoszthatjuk egymással minden örömünket és bánatunkat, rendeznénk közös programokat, segítenénk egymást, és mindent meg tudnánk adni a másiknak. Sajnos a sok évnyi sikertelen próbálkozás után teljesen tanácstalan vagyok. Mivel esélyt se kapok, így visszajelzés sincs arról, hogy mit rontok el. Szívesen fogadok el tanácsot bárkitől.

nov. 28. 10:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
érdemes*
nov. 28. 12:49
 12/20 Grizesteszta ***** válasza:
Kerdezo,a netes ismerkedesnel sem az igazi valojat kapod, pes utsna meg ott van a szemelyes tslalkozo, ami komoly szelekcios szitu. Forditva nyilvan csak azt szolitod le usmerkedos cellal, aki tetszik neked, tehat az elso szuro msr megvolt. De igazabol mibdenkivel bedzedbe lehet elegyedni, fogod latni, ha van fogadokeszseg- es neked gyakorolnod kellrne a szemelyes kapcsolstteremtest!
nov. 28. 12:57
 13/20 A kérdező kommentje:
A netes ismerkedés csak egy kezdő löket lenne számomra, hogy találjak valakit aki vevő a személyes találkozóra is. Ahogy írtam, nincsenek barátaim a közelben és helyeket se tudok ahol lehetne ismerkedni
nov. 28. 13:03
 14/20 Grizesteszta ***** válasza:
#13: Ismerkedni ott lehet, ahol van meg egy ember:) Itt a szezon, menj ki egy vasarba, vegyel egy forraltbort, allj meg vele s bode elott es elegyedj dzoba azzsl, aki ott all. Mindegy a kora, neme, beszelgess! Aztsn setalj odebb es kezd ujra!
nov. 28. 13:13
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Az ismerkedéshez nem a megszokott értelmezés szerinti "normálisnak" vagy jófiúnak kell lenni. Úgy legyél normális, hogy mellette magabiztosságot és kompetenciát sugárzol, kell egy csipetnyi tökösség, vagányság. A nők szerinted miért vonzódnak a "rosszfiúkhoz", akiket ezen az oldalon úgy jellemeznek, hogy bunkók, köcsögök és csak kihasználják a csajokat? Azért, mert inkább kockáztatnak egy magabiztos, tökös sráccal, minthogy egy jófiúval jöjjenek össze, akiben nincs semmi izgalom, kihívás, akinek valószínűleg nincs önálló véleménye és jó eséllyel azt fogja mondani, amit a csaj hallani akar, és aki valószínűleg a jófiú titulussal maszkírozza önbizalomhiányát és inkompetenciáját, töketlenségét. Azt a pasit szeretik, akin látják, hogy megszerzi, amit akar, de mellette nem zsarnoki módon használja maszkulin tulajdonságait és érzik, hogy, ha valamit meg kell tenni vagy gond adódik, akkor az a pasi megteszi, amit kell úgy, hogy közben nem megy le papucsba.
nov. 28. 14:05
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

Illetve keress rá erre youtube-on: "Women explain the appeal of bad boys"

5:04 perces videó, jó néhány gondolatot hallhatsz, melyek hasznodra válhatnak.

nov. 28. 14:31
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat, megnézem mit tehetek 🙂
nov. 28. 14:34
 18/20 Grizesteszta ***** válasza:
#17: Ugyesen, tokosen! A 15 nagyon jol osszefoglalta.
nov. 28. 17:47
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit ironikus hogy incelezel, mert ha a szó szoros értelmében nézzük, jelenleg te is az vagy.

Ugyanazt csinálod rosszul, amit ők.

Nem nézel ki elég jól, gyengék a szociális készségeid, és valószínűleg túl jó nőknek írogatsz.

Szívesen.

nov. 28. 19:09
 20/20 A kérdező kommentje:
az incelek utálják a nőket, én nem. És általában a 80%-nak szoktam írni
nov. 28. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!