Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a kutyáink miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kutyáink miatt keres ennyit, vagy ő is többet szeretne tőlem?

Figyelt kérdés
Munkatársak vagyunk, 2 szobával arrébb van az irodája. 3 hete pénteken megbeszéltük, hogy mindenki behozhatja a kutyáját a munkahelyünkre. A tacskója nagyon hamar összebarátkozott a westie-mmel. Korábban csak munkakapcsolatban voltunk, meg néhányszor beszélgettünk, mesélte tavasszal, hogy épp válnak a feleségével. Akkor még nekem is volt párom, de végül szeptemberben szakítottunk, tehát jelenleg mindketten szinglik vagyunk. A kutyáink találkozása után 2 nappal felhívott, hogy nem lenne-e kedvem levinni a kutyámat séltálni, mert nagyon hiányolja az övé. Gondoltam miért ne, végül kábé 2 órát játszottak egymással a kutyáink. Pár napra rá mondta, hogy úgy érzi, hogy a kutyáink nagyon megszerették egymást, menjünk közösen sétáltatni őket, ha nincs ellenemre. Azt tudni kell még, hogy bő órányira lakunk egymástól. Azóta már 6-szor voltunk együtt kutyát sétáltatni, illetve 2-szer voltam is fent a lakásában, csinált vacsorát, illetve kutyáztunk. 22 év után váltak el a feleségével, én is viszonylag frissen szakítottam, nem lenne ideális ilyen rövid idő elteltével új kapcsolatot kezdeni, pluszban 11 évvel idősebb nálam. A mérleg másik serpenyőjében meg ott van, hogy kezdetektől fogva vonzódom hozzá, már a munkatársainknak is feltűnt, hogy mekkora összhang van közöttünk, egyiköjük azt kérdezte tegnap mosolyogva mikor kereste őt, hogy a férjem merre van. Ugyanakkor az is megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy semmit nem akar, tényleg csak a kutyák miatt szeretne ennyit találkozni munkaidőn kívül is?
nov. 27. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Akkor meg miért ne lenne ideális????

Kutyás ő is, jól megvagytok, közel laktok, korban passzoltok, nem kell semmi ideológia, miért nem.

Na, menj kutyát sétáltatni, vele.

nov. 27. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Kinyitod a szádat és megkérdezed. Kollégát meg elküldöd, hogy a saját háza táján sepregessen.

Felnőtt ember vagy és képtelen vagy kommunikálni. 👏

nov. 27. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Hagyd magad sodródni.. ne gondold túl egyenlőre.. és! Ha akar téged lépni fog!
nov. 27. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyilván miattad keres, csak gyáva bevallani. De ha már 3 hete kerülgetitek a forró kását igazán beszélhetnétek egymásról. Vagy legalább is illett volna randira elhívnia. Ha ez eddig nem történt meg akkor nem tűnik egyszerű esetnek, lehet nem is akar kapcsolatot.
nov. 27. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy nem csak a kutyák miatt keres.
nov. 27. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:

"3 hete pénteken megbeszéltük, hogy mindenki behozhatja a kutyáját a munkahelyünkre. "

A rohadt élet, ez milyen munkahely már? :D

nov. 28. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!