Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves szűz férfi vagyok. Találkozni akar velem egy bombázó, de nem tetszik a csaj. Mit tegyek?
35 évem alatt mindössze egy rövid kapcsolatom volt, ott sem jutottunk el a konkrét szexig.
A csajnak azt hazudtam, hogy nem vagyok szűz, de az egytelen rövid kapcsolatot azt elmondtam őszintén.
A csajjal a likner nevű fénykép nélküli társkeresőn beszélgetünk már kb. egy hete. Egy csomó képet küldött magáról, én egyet sem. Ő egy bombázó, egy ilyen csöcsös segges igazi cicababa. 10 évvel fiatalabb nálam.
Kezdettől fogva közöltem vele, hogy aranyos, de nem jön be. Szexi, de nagyon nem az esetem. Leírtam neki én is, hogy én hogy nézek ki. Elvileg neki sem tetszem. Nem vagyunk egymás esetei.
Mégis azt írja, hogy találkozni akar, mert tetszik neki, ahogy vele beszélek és zavarja, hogy minden pasinak bejön, csak nekem nem. Kb. meg akar törni, vagy mittomén...
Ez egy olyan lehetőség ami kb. minden incelke nedves álma. Kiszúr magának egy bombázó és szexelni akar.
Nekem viszont őszintél szólva, hiába egy klasszikus nehézbombázó, nem tetszik a csaj és a hátam közepére sem kívánom. Elképzelni sem tudom, hogy érzelmek nélkül szexeljek valakivel. Ő pedig azt írta, hogy kifejezetten ezt szeretné.
Nyilván nem 100%, hogy összejön a dolog, az is lehet, hogy hülyít, de a lehetőség adott.
Mit tegyek? Köpjem magam szembe és menjek bele a találkába/szexbe (ha egyáltalán feláll...), vagy koptassam le a csajt?
Ti mit tennétek?
"Egy csomó képet küldött magáról, én egyet sem"
Akkor kuldjel egyet, es lefarol magatol......
40F truecel
"nem tetszik a csaj és a hátam közepére sem kívánom"
Akkor mi a kérdés? Kívánj neki minden jót, és búcsúzz el tőle.
Vagy a kérdés kamu (erre voksolok) vagy a csaj...
Egy nő nem fog radom pasitól szexet akarni, ha még képen sem látta...
Hát ha nem tetszik akkor ne erőltesd. Akkor már alapból nem kellett volna beszégetni se, így eléggé hülyítésnek tűnik...
Mondjuk enek inkább átverés/kamu szaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!