Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,milyen tulajdonságokra mondjátok hogy balfasz egy srác?
Figyelt kérdés
Hallottam már ezt a szöveget, hogy "balfasz" srác. Ezeket kifejtenétek bővebben.nov. 15. 22:24
21/27 anonim válasza:
#20 És ha mondjuk alkalmatlan a vezetésre? Arról nem tehet. De gondolom a te p.csádat azért furikázni kell.
22/27 anonim válasza:
Az a balfasz aki pl. vesz egy autót de benzint már nem tud bele venni, mindig 2000,Ft-ért tankol.
23/27 anonim válasza:
21
Alkalmatlan a vezetesre = balf*sz! Mi az, hogy nem tehet rola? 😬
Nem, nem kell, van autóm, köszi 😊
Ahogy írtam is, en nem akarom másét. Nem igazan tudok ferfikent nézni valakire, akinek ennyi alap sincs meg!
24/27 anonim válasza:
#23 Mondjuk pszichológiai okai is lehetnek hogy valaki nem alkalmas vagy gyenge látás. És arról nem tehet az illető.
25/27 anonim válasza:
De tényleg, hát elég egy rendellenesség pl színtévesztés, és már nem vezethetsz. Nem tehetsz róla, te meg balfasznak könyveled el. Bezzeg ha jogsi nélkül vezetne ennek ellenére, mindjárt nem lenne balfasz? Hiszen az olyan raj. Meg miért alap az autó? Most akinek munkaeszköz, vagy falun lakik annak megértem, de aki a nagyvárosban? Számomra meg pontosan az a korlátolt és nagyképű, környezetszennyező lusta alak, aki az autóban méri valaki értékét. Miközben lehet mások biciklije árban többet ér, mint 1-1 szakadt, füstokádó roncsautó, amivel egyesek furikáznak. De aki presztizsből tart autót pl belvárosban lakva és másokat leszól akinek nincs, az nálam még a balfasznál is negatívabb jelzőt kapna. Mindezt 2024ben, amikor már a legostobábbak is magukon érzik a klímaváltozás hatását. És ez még csak a kezdet.
26/27 anonim válasza:
"Nem igazan tudok ferfikent nézni valakire, akinek ennyi alap sincs meg!"
XDDDDDDDDDDDDDDD
27/27 anonim válasza:
#26 Én meg elvárom egy nőtől hogy diplomás és nemesi származású legyen te ezt tudod teljesíteni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!