Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem ír vissza, szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rámírt egy lány snapen, beszéltünk pár napot, de csak napi 1-2 sort irt nekem. Már két napja azonban egyáltalán nem válaszol…

Azért sem értem, mert ő keresett meg engem, azt is mondta, hogy ismerkedne. Én nem ismerem őt, de ő engem igen. Mit csináljak?

Ez nagyon zavaró nekem, vagy csak én látom így? Írtam is neki, hogy én szeretném folytatni de semmi. Pedig szimpatikusnak tűnik így elsőre….

nov. 9. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Ez a tipikus női viselkedés a 21. században. Ígérgetnek, hazudoznak, hülyítenek, aztán rád unnak, és tipliznek. Mondjuk nagyrészt amúgy is agyhalottak, két mondatot is úgy kell harapófogóval kihúzgálni belőlük, aztán rád fogják, hogy te vagy az unalmas. Az a legviccesebb, amikor ők kezdik a kommunikációt, és azt írják, hogy szívesen beszélgetnének, ismerkednének, aztán meg tőled várják a szórakoztatást. Az ilyenekért nem nagy kár, hagyd menni. Ha már az elején ilyen, később még rosszabb lenne. Gondolom, te sem akarsz időt és energiát pazarolni egy olyan emberre, aki ennyire semmibe vesz téged.
nov. 9. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akadt más neki, tiltsd le.
nov. 9. 17:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Első, nagyon igaz, már nem először járok így, én megpróbálok mindent elkövetni, hogy a lánynak jó legyen aztán ez a hála, nem írnak vissza ez olyan őrjítő számomra. És azt sem mondja el mi a baja…És a legrosszabb pedig az, hogy én nagyon rosszul érzem magam emiatt, ő meg le se szarja mi van velem…
nov. 9. 17:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Pont az a baj, hogy nekik próbálsz megfelelni, és görcsösen ragaszkodsz hozzájuk. Ha nem érdekelsz valakit, hagyd menni. Nyilván szarul esik, ha így bánnak veled, de fogd fel úgy, hogy csak nyersz azzal, ha egy ilyen senkiházi kilép az életedből.
nov. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!